Denizli Off-road Grubu Yok mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kayberen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,090

Kayberen

Kayberen
Yer
Moğolistan - Ulan Batur
Arkadaşlar Denizli'de bi OffRoad faaliyeti yok, ben 17 yaşındayım babam dağa gitmeyi sever :D eminim off road turları olursa katılırız, resimlere baktıkça içim gidiyor, izmirde falan çok eğleniyorsunuz, Denizli'de yokmu hiç böyle geziler falan, Denizlide Jipi olan vatandaş yokmu yaa :D Denizli'de offroad turnuvası düzenlenmiş geçenlerde, ancak bu ilk olmuş, gelenekselleştireceğiz falan demişler, biz yayla şenliklerine falan gidiyorduk orada offroad turnuvaları oluyordu ancak profesyonel kişiler var ve YARIŞIYORLAR, biz yarışma değil herkesin katılacağı eğlenceli geziler istiyoruz :( Zaten bizim jip'de yarışlara falan dayanmaz :D isteyene resmini koyabilirim, 97 model sportage'miz var, forumdaki 2 konuda resimlerini paylaşmıştım, bu konu hakkında cevap bekliyorum...Saygılar... :(

Etiketler
Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu?

Selam,

Denizliden 1 tek ben varim galiba aslen Denizli Saraykoy dogumluyum suan Burdurun Tefenni ilcesine bagli Hasanpasada ikamet etmekteyim ve sunana kadar faliyetlere arabamin toparlama asamasinda oldugundan dolayi katilamasamda Antalya gurubundayim ilerki zamanda Denizlidede 1 faliyet olursa Seve Seve katilmaya calisirim.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Ben de varım :smiley: ama daha çok trekking yapıyoruz arkadaşlar Denizli'de... Of road etkinliği düzenlerseniz katılırım :smiley: Co pilot olarak ;)

Denizli'de bir off road kulübü var.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

http://www.dendoff.org.tr/default.asp

Teşekkür ederim Ahmet bey... En yakın zamanda yapacağınız etkinliğe katılmayı isterim, görüşmek üzere...

İlk mesajım memleketimle alakalı yere olsun :smiley: İnşaAllah şu aracımın yükseltme ve lastik işlerini bitiririm ve ben de katılırım. Çok istiyorum...

ByEscobar' Alıntı:
Arkadaşlar Denizli'de bi OffRoad faaliyeti yok, ben 17 yaşındayım babam dağa gitmeyi sever :D eminim off road turları olursa katılırız, resimlere baktıkça içim gidiyor, izmirde falan çok eğleniyorsunuz, Denizli'de yokmu hiç böyle geziler falan, Denizlide Jipi olan vatandaş yokmu yaa :D Denizli'de offroad turnuvası düzenlenmiş geçenlerde, ancak bu ilk olmuş, gelenekselleştireceğiz falan demişler, biz yayla şenliklerine falan gidiyorduk orada offroad turnuvaları oluyordu ancak profesyonel kişiler var ve YARIŞIYORLAR, biz yarışma değil herkesin katılacağı eğlenceli geziler istiyoruz :( Zaten bizim jip'de yarışlara falan dayanmaz :D isteyene resmini koyabilirim, 97 model sportage'miz var, forumdaki 2 konuda resimlerini paylaşmıştım, bu konu hakkında cevap bekliyorum...Saygılar... :(

Escobar babanla sizi davet ettim gelmediniz.Hayırlısı olsun.

Ben tekil olarak tek araçla epey gezdim.Yanıma benzin parasını paylaşacak ,muhabbeti paylaşacak arkadaşlar buldukçada gezmeye devam edeceğim.

Denizli den ilgilenen arkadaşlar olursa haberleşebiliriz.

Amaç haftanın stresini atmak ,doğa gezisi ve foto safaridir.Ağır off road - yeme içme mangal vs değildir.

Daha önce yaptığım gezilere ait fotolar aracımın sitesindedir bakmak isteyen arkadaş olursa.

http://nivatr.com/nivaForum/index.php?board=45.0

evet abi maalesef ben çok istedimde, babam ah babam :smiley: belki 1-2 sene sonra buluşma imkanımız olur diye ümit ediyorum, bu arada nivatr'de gezerken gördüm, Sizin eklediğiniz Resimlerden, Dendoff Off Road etkinliğindeki fotolarda Yeşil renkli Jeep var, Aynı araçsa (tam Emin Değilim) Kefe Yaylası Etkinliklerinde Ön Difransiyeli ortadan kırmıştı :D Güzel bir anımdı hala videoları var telefonumda ancak telefonum tamirde ;) Kefe yaylası etkinliklerinde çekirdek çıtlayarak izleyen seyirci topluluğuna karşı, pist'in hemen yanında tek başıma izleyip, yarışan araçlara şans dilemiş ve karşılık almıştım ;) harika bir gündü ;)

Abi bu hafta hangi rotayı yapacağız diye heyecanla hafta sonunu bekleyen beni ateşleyecek bir arkadaş grubu bulamadım hala.Hevesimi kaybedip aracı satılığa çıkardım ama bir gezi grubu oluşturabilirsem satmaktan vazgeçebilirim.

Yapmayı düşündüğüm rotalardan bazıları ekte var.Çoğunu yaptım.Gps + netbookla araziye çıkıp rotayı tamamlamaya çalışıyoruz.

Hep orman içi yollardan gittiğimiz için sürpriz manzaralarla karşılaşıyoruz.

İşi ilerletebilirsek bir gece kamplı biraz daha uzak yerlere geziler yapabiliriz.

Arkadaşlık etmek isteyen olursa irtibatlaşalım.

Bu konuya ilgi duyan gezilere katılmak isteyen arkadaşları facebooktaki gruba davet ediyorum.Gruba katılım olursa düzenleyeceğim etkinlikleri oradan duyurmak niyetindeyim.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=129495765699

rota.jpg

öncelikle herkese merhaba..arkadaşım off road merakın olması güzel bişi bu heyecanı hiç bir şeye değişmem.bende denizlide yaşıyorum isuzu trooper marka jipim var beyaz denizlide bir tane zaten (denizliye ilk ve son trooper getirenlerdenim :smiley:))))) ) .birisi bana katıl dedi ama ben maalesef insanlarda o dayanışmayı sezemedim sanki bende benim arabam senin arabanı ezer gibi bi hava sezinledim yanlış anlaşılmasın belki kendi kendime kuruntu yapmış olabilirim.ancak bi gezi olursa seve seve katılırız benim bi arkadaşta da cj6 var çok süper anlaşıyoruz .ama arabalarımızı toplatacağımız için aslında bu gezilere pek katılamıyoruz.ama inşallah ileride büyük bir aile gibi buluşup gezilere gideriz...

denizlide bende varım, 91 xj cherokee sahibiyim.. işim gereği de denizlide cıkmadığım dağ kalmadı... eğer organizasyon olursa katılırım

ahanda hemşolara bakın. baya bi adam varmış denizliden.
bende varım 69 tuzla ile. emme yeni aldım daha.
toplamaya bile başlayamadım. bu işlerden anlayan bi arkadaş varsa denizlide ikamet eden
yardımcı olursa sevinirim...

Merhabalar, bir Denizli'li olarak herkesi selamlıyorum, konuyla ilişkili olarak TOSFED(Türkiye Otomobil Sporları Federesyonu)'e bağlı
"DENDOFF - Denizli Doğa Sporları ve 4X4 Off-Road Derneği'ni işaret edebilirim size. İstanbulda ikamet ettiğimden dolayı etkinliklerinden haberim yok. Ama Denizli'de olduğum zamanlarda düzenlenen etkinliklere zevkle katılabilirim =)

Kulüp Başkanı : Hüseyin Uyar
Kulüp Telefonu : 0258 268 83 96
Kulüp Faks : 0258 251 42 63
Kulüp E-mail : info@dendoff.org.tr
Kulüp Adres : 3. Sanayi Sitesi 7. Sk. No: 26 Denizli

Selametle...

Etkinliğe ait görüntüleri paylaşırsanız sevinirim, teşekkürler....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR