Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZEUSSSS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,889
Ynt: Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp

meseregan' Alıntı:
Uzun yıllar problemsizce binersin umarım. Arabayı satıyorum bende. Opel Frontera düşünüyorum 3 kapı. Lakin zıpkın takımım arkasına sığarmı onu bilmiyorum. Nissan Juke ye sığmıyor :smiley:

eywallah dostum umarım tekrar masaraf açamaz açarsa satacam terranoyla anlaştık ben ona iyi bakacam o da bana :D:D

güzel olur dostum frontera kemikli araç

Etiketler

insanlardan uzak, sessiz ve sakin bir kamp olmuş.
çoğumuzun hep istediği ama yapamadığı güzel bir etkinlik :smiley:
selamlar

Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp

Super.. o çadırı iyi biliyorum aynisindan bende de vardi iyi dayanmissiniz ;)) bi yagmurda ,firtinada dagitabilirdi:smiley:

resimler harika özellikle balık resimleri son noktayı koymuştur. afiyet olsun

Süper hocam bayıldım.Ben de en kısa sürede zıpkınla avlanabileceğim deniz kenarı (muhtemelen Tekirova-Olympos arası) kamp kuracağım,ilham verdiniz.Teşekkürler paylaşımınız için.

Manzara renkler harika.Balıklara söyleyecek sözüm yok zaten:smiley:

Fotoğraflar insanı resmen oraya çağırıyor. paylaşım için teşekkürler.

selçuk bey çok güzel bir kamp olmuş,tenteyi nereden ve kaça aldınız,markası nedir?

Ben bu tenteden decathlon mağazasında görmüştüm arkadaşlar.Farklı birkaç ebatı vardı.online mağazası da var zaten.
Arkadaşımız nerden kaça aldı onu da söylerse karşılaştırmış oluruz.

İyi günler
Sy Rahatlar
Çok güzel bir kamp ve balık avı olmuş,paylaşım için teşekkürler.

resimler yeni değil galiba ; 17.11.2010 tarihinde yapılmış güzel bir kamp olmuş :smiley: darısı başımıza ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

SON KONULAR

Geri