Defneder pickup sandik ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,779

Etiketler
Ynt: Defneder Pickup Sandik ?

Anladığım kadarıyla kapaklar arkaya bakan dar kenarlarda olacak.
Öyle ise, 1,7 derinliğe malzemeleri nasıl yerleştirip alacaksınız?

oguzhan3434' Alıntı:
Bugun tanidik bir ustayla gorustum.mentese yapmayalim dedi titresimli aaclar bunlar uzun omurlu olmaz dedi.su defenderda cok kullanilan baklava desenli alüminyumdan 2 parca halinde kutu yapip koyucaz.kutularin tek tarafi acik kalicak ufak bi kapak yapicaz.totalde 450 lira gibi bi rakam cikiyor.3 plaka gidiyor.isteyen olursa yaptirabilirim fazladan detaylari paylasirim yine,simdilik bu aklimiza yatti baska fikirlere yine acigiz :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Defneder pickup sandik ?

2 parcadan yapalim diye dusunduk.Derinligi 1,7 m degil 80-85 cm gibi dusunduk ama sizce nasil olur ? Sizce nasil olur ? Bide hafif malzeme den olacak kaldirip bosaltiriz dedik zaten icine koyacagimiz strap mapa vs kaba malzeme

Oğuzhan benim fullbox ı düşün. Onu ruhsata işletmene gerek yok. ÜErine senin paylaştığın resimdeki gibi hidrolikle kapak yapabilirsin. ÜErine de çadırını rahatlıkla kurarsın.

Aslinda tam olarak istedigim tarz bu.kasa icine tam oturacak 2-3 kutu taban a da sabitleyerek kullanmak istiyorum.bu kutuyu uygun yapicak biryer biliyormusunus ? bu arkadasin fiyatlari cok ucuyo :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1419640244.414122.jpg

Ynt: Defneder Pickup Sandik ?

bu kutuları üreten bir firma vardı burada,adını hatırlayamadım.Ancak bu ayrı bir sektör, fiyatlar muhtemel yine yüksekgelecektir.Bir ara bu köşe parçaları vs. satılıyordu hırdavatçılarda.

Cok iyi de fiyatlar cok fazla.senol abinin cizdigi tabloyu yapip icine uzun cekmece yapalim diye aradi bugun usta.digeri guzel olmaz dedi.bakalim beklioz :smiley:

Cekmece daha mantıklı bencede. Yağmur vs için yalitimi kolay olur hemde ana govdede oynak malzeme olmayacagi icin ilerde sikinti olmaz sanki. Cekmece raylari oynarsa degistirmeside kolay olur. .

Abi rayli sistemi yapmiycam senin cizdiginin icine birebir oturcaz surterek acilacak bi dolap ici olucak.mis gibi olur heralde benim usta mentese ray vs bu islere karsi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri