Defendere Port Bagaj Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,195
Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı

simdi merdiven yapıyoruz merdivenimiz portatif olacak istendiyinde yerinden cıkartılıp yan tarafa tasınıp cadır kuruldugunda cadıra cıkmak ıcınde kullanılacak

SAM_0591.jpg

SAM_0598.jpg

SAM_0603.jpg

SAM_0610.jpg

Etiketler

kardeş on numara olmuş bu port bagaj değil uzay mekiği olmuş ama yana tente oluyor dedin ya o resimleri de istiyoruz ..on özerinden on gibi görünüyor takip

selam arkadaşlar..
süper olmuş ellerine sağlık... merdivende harika. tabanını ızgara yapıcakmısın.. diğer arkadaşın dediği gibi fonksiyonel yapıyorsan daha hoş ve kullanışlı olacaktır.. ödeki tepe lambalarının üzerine doğru bir sistem yaparsan dal çorpmalarında lambalarına zarar gelmemiş olur.. tek keyfe keder olan bagajın ayagının üst cama denk gelmesi... ellerine sağlık ustam kolay gelsin sonucu bende bekliyorum... bende düzcedenim ama bize heryer trabzon ;)

tavanına ızgara uygulaması yapacaktık ama arkadas. kendidinde plastik levha oldugunu onu kullanacagını cöyledi ızgara kendi aracıma yapmıstım son boya ve rutuslar kadı

SAM_0615.jpg

SAM_0617.jpg

SAM_0622.jpg

SAM_0626.jpg

SAM_0629.jpg

çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. bende maliyeti merak ediyorum. 300tl yi buldumu..

takip :eek:
çadır fikri bana göre süper olmuş ayrıntılı resim paylaşabilirseniz sevinirim ellerinize sağlık

alt ızgara sacıyla beraber yanlarına ağ montajı yapılacak :smiley:işcilik haric profil büküm malzeme boya veasyre toplam 250 civarı tuttu

güzel bir ürün olmuş ellerinize sağlık...tavan yan camlarına gelen ayakları camın üstünden değilde camın 2 yanından koysaydın daha şık dururdu bence yanlış anlaşılmasın yapılana saygım sonsuz sadece samimi fikrimi paylaştım...ellerinize sağlık...bende yakında S100 üme bagaj yapmaya başlıycam 1983 çift kabin dodge başlıklı konudan yorumlarınızı bekliyorum..................

fikirleriniz cok güzel ve benim icin deyerli arkadas ama aracın sahibi ne istiyosa ben onu yaptım. fazla ayak koymak kalabalık olur diyip böyle karar verdik :smiley:tabiki müsteri ne derse o olur bizim icin :smiley: zimdi aracımız icin bir ön tanpon düsünüyoruz . yakında

def 1.jpg

de2.jpg

bul bar.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri