Defendere Ön Tampon Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,326

kaptan_11

off_road bir yaşam tarzıdır..............
Yer
bozüyük
toyotanın tamponu üç aşağı beş yukarı bitti sayılır.bu gün fahri beyin hadi şu defenderin tamponunada başlayalım komutuyla başladık.öyle bir başlamışızki nerdeyse bitiriyorduk.bakalım beğenecekmisiniz.henüz eksiği çok ama kabaca fikir verecek durumda.şimdi fotolar.

Fotoğraf-0132.jpg

Fotoğraf-0133.jpg

Fotoğraf-0134.jpg

Fotoğraf-0135.jpg

Fotoğraf-0136.jpg

Etiketler

Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı

Boru tipi Tanponlar bazi avantajlarindan dolayi bu siralar oldukca yaygin ve kabul goruyor.. yani iyi bir fikir yinede sizin uygulamalarinizla ilgili bazi sorularim oldu.
bana kalsa oyle kenar bolumlerinde 2 adet ust uste 40 lik sanirim ..boru yerine 1 tane 65 lik boru kullanirdim //belki sadece A bar bolumunde 50 lik olurdu ..
A bar in tepesi fazla yuksek gorunuyor ... on hava alis panjur hizasini gecmese daha iyi olurdu ..
kolayliklar .. keyifli kullanimlar dilerim ..

Üst tarafı bence de yüksek duruyor, birde yana uzanan kısımları kaporta hizasını fazla geçmezse çok daha iyi görüntü verecek diye düşünüyorum. Emeklerinize sağlık tekrar tekrar. Saygılar...

Off_Road' Alıntı:
Boru tipi Tanponlar bazi avantajlarindan dolayi bu siralar oldukca yaygin ve kabul goruyor.. yani iyi bir fikir yinede sizin uygulamalarinizla ilgili bazi sorularim oldu.
bana kalsa oyle kenar bolumlerinde 2 adet ust uste 40 lik sanirim ..boru yerine 1 tane 65 lik boru kullanirdim //belki sadece A bar bolumunde 50 lik olurdu ..
A bar in tepesi fazla yuksek gorunuyor ... on hava alis panjur hizasini gecmese daha iyi olurdu ..
kolayliklar .. keyifli kullanimlar dilerim ..
ertuğrul bey henüz tampon bitmedi.yanlız borular 60 lık ve alt tarafa bir sıra daha eklemeyi düşünüyorum.a bar ı bu şekilde tasarlamamıştık bende sizin dediğiniz gibi panjur hizasında diye düşünüyorduk.tampon bağlantıları istediğimiz gibi olmadı haliyle a bar yüksekte kaldı çok kötü duruyor.en kısa zamanda kesip alçaltacağım.önerileriniz ve ilginiz için çok teşekkürler.

sword7' Alıntı:
Üst tarafı bence de yüksek duruyor, birde yana uzanan kısımları kaporta hizasını fazla geçmezse çok daha iyi görüntü verecek diye düşünüyorum. Emeklerinize sağlık tekrar tekrar. Saygılar...
sayın swort 7 ilginize ve önerileriniz için teşekkürler.a bar üsttede yazdığım gibi benimde hiç hoşuma gitmedi en kısa zamanda kısaltacağım.yanlarıda üstten aracın önüne doğru meyilli kesmeyi düşünüyorum.saygılar.

Benim araca benden once konulmus ( yurtdisindan getirilmis ) vinc tanponu ve one yatabilir tip on muhafaza fotografini fikir vermesi acisindan ekliyorum .size kolayliklar..

[attachment=1]

DSC01128.jpg

kaptan fotolarda o kadarda kötü görünmüyor.alt köşelere bir sıra daha ilave.. a bar 15 cm aşağıya inecek.bitince daha güzel olacak...güle güle çamurlanırsın inşallah...

endüstri' Alıntı:
kaptan fotolarda o kadarda kötü görünmüyor.alt köşelere bir sıra daha ilave.. a bar 15 cm aşağıya inecek.bitince daha güzel olacak...güle güle çamurlanırsın inşallah...
bende aynen öyle düşünüyorum teşekkürler

Off_Road' Alıntı:
Benim araca benden once konulmus ( yurtdisindan getirilmis ) vinc tanponu ve one yatabilir tip on muhafaza fotografini fikir vermesi acisindan ekliyorum .size kolayliklar..

[attachment=1]
ertuğrul bey sizin aracınız tartışmasız en güzel defenderlerden birisi.aslında sizinki gibi tamponları çok beğeniyorum ancak beninki biraz daha farklı olsun istiyorum.saygılar.

Kimse kusura bakmasın , ben bu tamponu tasarlıyanı da yapanı da aracına takanı da defender katliamından mahkemeye veririm.

Zevkler ve renkler tarışılmaz bence.... Tampon kesilince daha güzel olmaya başladı devamını bekliyorum ellerinize sağlık...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR