Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serjio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,539
KESİNLİKLE COK BASARILI...!!!

dron' Alıntı:
index.php

index.php

index.php

index.php

bu çalışma benim en beyendiğim çalışma en önemlisi vantiller çalışıyor

Etiketler

bence cok fazla oynamamak lazım bu aracın gogsuyle aksı taktırde attaki kelebege benzemeye baslıyor.. araya mudstuff dan alcaksınız parcayı uzerıne teyp telsız bıkac da dugme daha fazla sey yuklemeye kalktınızmı cok sırıtıyor ruhunu kaybedıyor şahın görunumlu dogan olmaya baslıyor..

İngiltereden tek tek parça toplayarak monte etmek mümkün , İngiltere fiyatı 1200 dolar civarında tutuyor kargo ve gümrük hariç , parçalar henüz Otokar stoklarına girdi mi bilemiyorum. Yerli uyarlamayı ben beğenmedim .

!B1Si1PwBmk~$(KGrHqN,!h0E)quF8lU7BMd5Ol!O7!~~_3.JPG

berk' Alıntı:
bence cok fazla oynamamak lazım bu aracın gogsuyle aksı taktırde attaki kelebege benzemeye baslıyor.. araya mudstuff dan alcaksınız parcayı uzerıne teyp telsız bıkac da dugme daha fazla sey yuklemeye kalktınızmı cok sırıtıyor ruhunu kaybedıyor şahın görunumlu dogan olmaya baslıyor..

Tamamen aynı fikirdeyim.
Daha fazla ve farklı yapınca sanki o araba Defender olmaktan çıkıyor gibi.
Ben aşağıdaki gibi yaptım.
Yeterince işlevsel, yeterince sade ve orijinal.
Daha fazlasına gerek yok.

index.php

ihg70' Alıntı:
Tamamen aynı fikirdeyim.

index.php

Gerçekten yakışmış abartısız diğer caf caf,lıdan daha güzel durmuş

ihg70' Alıntı:
Tamamen aynı fikirdeyim.

index.php

mis gıbı olmus

ben kendi yapgım konsulla böyle bi çözüm buldum sadece sorun taktıgım düğmelerin isiklı olmaması onuda yapması özgerndım nasıl olsa tekrar gelıştırecek olursam butun düğmeleri işiklı yapmak konuyu acan arkadaş daha da gelişdirebilri. göğüslükdeki delikler telsiz yeri ve mavnadalın monte edılldiği eski yerleri.

S6002644.jpg

S6002669.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR