Defender'a 35" mt117 extreme taktık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,632
Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık

navıgasyonda ölcüm yaptın mı hiç anlık hız kadrandakiyle aynımı gösteriyor yoksa jastıkler büyüdüğü için 4, 5 km eksikmi gösteriyor merak etdim.

Etiketler

DR.ÖZHAN' Alıntı:
navıgasyonda ölcüm yaptın mı hiç anlık hız kadrandakiyle aynımı gösteriyor yoksa jastıkler büyüdüğü için 4, 5 km eksikmi gösteriyor merak etdim.
Ölçüm yapmadım ama hıza bağlı olarak 4-5 km düşük gösteriyordur. :smiley:

DR.ÖZHAN' Alıntı:

abi önceki mesajımda hesapladım ben yüzde 13 az gösterecek, lakin km saatleri zaten min %5 fazla göstermeye sapmalı ayarlandıklarından, çok bi fark olmayacak..

Selamlar

Ben olctüm 6 km eksik gösteriyor, başka bi aracıma büyük lastik taktik sehir içi radara girdık nasıl olsa normal hizda gidiyoruz diye durdurup cezayı kestiler süprüz olmasın sizede,

defender degildi :D :D ama buralarda sehir içi şehir dışı iç içe radar gırmemek içten bile degil 5 km lik mesafede eve giderken bile haftanın üç günü radar oluyor.

Abi defenderla radara girersen Fakülte Offroad Grubu olarak sana madalya göndeririz. :D

Bunlar da benim 35'ler ;D

dsc01293n.jpg

dsc01301ex.jpg

Assasin' Alıntı:
Abi defenderla radara girersen Fakülte Offroad Grubu olarak sana madalya göndeririz. :D

Bana madalya göndermeyin. Ben size ceza makbuzunu yolluyayım onu ödeyin yeter ;)

35 lastikler boost canta uyar mı acaba ? Uymazsa bu saç cantlardan ya da uyacak cantlardan bulabilir miyim??

DR.ÖZHAN' Alıntı:
:D :D polise rüşvet vermem gerekcek ;D ;D

2001 yılında Malkara civarında trafik ekibi bizi durdurmuştu. Bizden önce durdurdukları bir 50NC sahibi polislerle tarışıyordu. Araba yüklü. Radara 100'le mi ne girdin diye adama ceza yazmak istiyorlardı. Adam en sonunda " Anahtarı size vereyim şu arabayı 80'in üzerine çıkarabilirseniz üstündeki yükle beraber size bırakacağım" diyordu ;D

ihg70' Alıntı:
2001 yılında Malkara civarında trafik ekibi bizi durdurmuştu. Bizden önce durdurdukları bir 50NC sahibi polislerle tarışıyordu. Araba yüklü. Radara 100'le mi ne girdin diye adama ceza yazmak istiyorlardı. Adam en sonunda " Anahtarı size vereyim şu arabayı 80'in üzerine çıkarabilirseniz üstündeki yükle beraber size bırakacağım" diyordu ;D

;D canım türkiyem burda herşeyi yaşamak mümkün ;D ;D

ihg70' Alıntı:
:D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR