Defender'a 35" mt117 extreme taktık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,932

Etiketler

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık

bol bol fotograf istiyoruz birde 7 inç canta (5 cm offset) olmazmı bu lastiler

tahaozak' Alıntı:
Deniz lastikleri kaça aldın ?
Taha abi, lastikler Umut abinin garajda duruyordu,taktık öyle boş boş durmasın diye. :D Satarken çıkaracağız. :smiley: Piyasa fiyatı 550tl sanırım.

Assasin' Alıntı:
Taha abi, lastikler Umut abinin garajda duruyordu,taktık öyle boş boş durmasın diye. :D Satarken çıkaracağız. :smiley: Piyasa fiyatı 550tl sanırım.

Umut abiye söyle o garajın kapılarını banada açsın :D

Assasin' Alıntı:
Ustam lastiklerin performansı gayet güzel ve tatmin ediciydi,motorda kalkışta çok ufak bir yavaşlama haricinde hiçbir sorunla karşılaşmadık.Arazideki kabiliyetine kabiliyet kattı. :smiley:

Deniz, eğer bu uygulama geçici değilse arazi şanzımanında 2 tane dişliyi değiştirmenizi öneririm.
Birincisi kalkıştaki o zorluktan kurtulursunuz. İkincisi debriyaj balatasının ömrünü uzatırsınız. Debriyaj setini değiştirmek o iki dişliden daha pahallıya gelir haberiniz olsun.

Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Yakında ben de 35" siverstone extreme'lerle aranızdayım ;)

ihg70' Alıntı:
Deniz, eğer bu uygulama geçici değilse arazi şanzımanında 2 tane dişliyi değiştirmenizi öneririm.
Birincisi kalkıştaki o zorluktan kurtulursunuz. İkincisi debriyaj balatasının ömrünü uzatırsınız. Debriyaj setini değiştirmek o iki dişliden daha pahallıya gelir haberiniz olsun.

Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Yakında ben de 35" siverstone extreme'lerle aranızdayım ;)

İbrahım bey bi sorum olacak ayna mahrutı dişli oraları sayfasına baktım ama cok bişey anlamadım beım arac benzinlı 31 lik lastık takdık hangi dişililer degişmeli ?yada öndefracsiel ayarını yaptıracagım nasıl yaptırayım son hızda cok önemlı degil.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
İbrahım bey bi sorum olacak ayna mahrutı dişli oraları sayfasına baktım ama cok bişey anlamadım beım arac benzinlı 31 lik lastık takdık hangi dişililer degişmeli ?yada öndefracsiel ayarını yaptıracagım nasıl yaptırayım son hızda cok önemlı degil.

33" e kadar birşey değişmenize gerek yok.

Hayırlı olsun Deniz çok yakışmış...

4 çıkma çamur lastiği de ben bulsam keşke ebat sıkıntım yok, benim Series'in oranları 35i de kaldırır, 2 ile kalkıp 4 e takıyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR