defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zeko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,722

zeko

Ana Kamp
selam üstadlar defender seviyorum almakda istiyorum fakat konu hakkında açıkcası çok fazla bilgim yok ne yapmalıyım hazırmı yoksa alıp toplatmakmı kararsızım bilgilerinizden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Etiketler

Ynt: defender

Bencede Hazır Alın Site içerisinde satılık yok sanırsam yinede bakmanızı tavsiye ederim..

Arabayı alıp kendi zevkinize göre oluşturma gibi bir isteğiniz yoksa bencede hazır olanı almanız iyi olur.
Yok eğer ben tamamen bana özel bir araba sahibi olmak istiyorum diyorsanız ki biz bu durumdakilere "ağır hasta" diyoruz.(bende dahil) :smiley:
o zaman size kolay gelsin şimdiden diyorum. ;D

Üretim standartlarında toplanmış ( satış amaçlı makyajlanmamış ) bir Defender satın almanız, Defender sevginizin devam etmesini ve ilerlemesini sağlar.
Hurda durumda bir Defender satın almak ve kendiniz toplatmak niyetiniz varsa: uzun bir süreç, büyük sabır ve ciddi bir maliyet sizi bekler ( satmaya kalktığınızda, yatırdığınız paranın çok altında fiyatlar ile karşılaşırsınız. Harcadığınız emek ve zaman, pişmanlık olarak sizde kalır ).

Toplu bir Defender satın almak, Defender ilgisi olanlar ve bu araca sahip olmak niyetinde olanlar için en doğru yoldur ama bu iki yoldan birini seçmek kişinin kendi tercihidir, eğer bir Defender sahibi olacaksanız: hangi yol size en mantıklı geliyor ise zaten onu uygularsınız. Hayırlısı olsun.

Hayalinizdeki Defender'a kavuşmanızı dilerim.

Ne desem bilmem ki bende yeni bir Defender sahibi olarak bu aralar salgılarım ve hormonlarım üst düzeyde :p dileğim Rabbim birgün sana da helal süt emmiş bir Defendercik nasip eder herşeyin hayırlısı

Merhaba Defender dostu arkadaşım...Bende diğer arkadaşlarımın sözlerini aynen onaylıyorum ve bilen bir kişi ile sahibinden.com daki veya diğer ilanları takip ederek toplanmış ve uygun fiyatlı olanlardan bir tanesini seçmeni tavsiye ederim...Tabiki tekrar söylüyorum,, bilen bir kişi ile yada ustasına göstermek şartı ile bir defender sahibi olmanı tavsiye ederim...Hayırlısı olsun........Saygılar...

tüm cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim bilgilerinizi ve fikirlerinizi paylaştığınız için. anladığım iyi bir ustaya göstermek şartı ile ve eli ayağı düzgün çok fazla masraf açmayacak bir araç almalıyım. hayırlısı diyelim . herkese saygılar.

bunun zevki aracı kendin yapmaktır her şeyini bilkiceksin camurda gezmek ne kadar <zevkliyse arabayı yapmakta o kadar zevkli bende

kesinlikle ve kesinlikle hazır alın sakın bulaşmayın 2010 kasım ayında aldım aracımı 3 yıl olacak anca bitti :D sakın bulaşmayın ......saygılar

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR