KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
MERHABA DEFENDER YENİ MODEL PANJURLARIN FİYATLARINI BİLİYORSUNUZ.
GÖRÜNÜŞTE BİRE BİR AYNI PANJUR TAKIMI KENDİ ÜRETİMİMİZ SADECE 350 TL İLGİLENENLERE DUYURULUR.
RESİMDEKİ ARAÇ ÜZERİNDEKİ KENDİ ÜRETİMİMİZ PANJURDUR
HATTA ORJİNAL PANJURDAN DAHA FAZLA AVANTAJA SAHİPTİR ORJİNAL PANJUR UFAK ÇATLAMALARDA V.S. YIPRANIRKEN.
BİZİM PANJURUMUZ FİBER GLASS YAPIYA SAHİP OLDUĞU İÇİN TAMİRİ RAHAT BİR ŞEKİLDE YAPILMAKTADIR. ADAPAZARINDA BİR ÇOK LAND A TAKILMIS VE HERHANGIBIR SIKAYET OLMAMISTIR BUGUNE KADAR.
DETAYLI BİLGİ İÇİN İRTİBAT : 0506 782 49 43
merhaba yarın aranızda panjur satın alan arkadaşlardan resimlerini çekip göndermelerini istedim. umarım elime geçiçek ve kendimde yerde çekip koycam arşivi kurcaladıgımda bırde bunu buldum
aracıma şuan 300 tdi motor atılıyor 2 3 hafta içinde bitecek ardından aksesuarlara geçiceğim ozaman iletişim kurarız aracı çok değiştirdiği açık ve ortada
Panjur güzel , emeğinize sağlık ,
Keşke bu başlığı ben ingiltereden orginal KBX panjur seti sipariş vermeden önce açsaydınız. Yani 1 ay önce.
Ancak bir sorum olacak ,
Eski tip panjur taşıyıcı yı yeni tip panjur gibi gözükmesi için nasıl öne doğru alacağız.
Eğer öne alınmazsa bence en iyi panjur u bile taksanız güzel görünmeyecektir.
tesekkur ederım.. oncelıkle biz dukkanımızda paneli sokup uzerıne ekleme yaparak panelı one alıyoruz ve yenı goruntuyu araca katabılıyoruz fakat one almadan takıncada sandıgınız kadar kotu degıl durum oda gayet hos duruyor..
tesekkur ederım.. oncelıkle biz dukkanımızda paneli sokup uzerıne ekleme yaparak panelı one alıyoruz ve yenı goruntuyu araca katabılıyoruz fakat one almadan takıncada sandıgınız kadar kotu degıl durum oda gayet hos duruyor..