veteran' Alıntı:yapısını pek bilmeden soruyorum,
izolasyon yapmak mumkun mu peki?
kokteknik' Alıntı:vinci komple sök halatı çıkar dışarı al 12 tane allen başlı vidayı söküp eline fotograf makinası al üst kapağı çıkar fotosunu çek 3 takım dişli var teker teker çıkarıp fotolarını çek contalara dikkat et pas sökücü sprele temizleyip parçaları ve dişlileri kontorl et aşınma ve kırık olmasın sonra tekrar çok fazla değil azar azar yağlarak geri tak takıldığın bişey olursa ara el,imden geldiği kadar bilgi vereyim
selamlar
sudan etkilenmemesi mümkün değil açıp bakarsanız aynı sistem zaten şuan kullandığımız vinçlerlede var bence bu ilan bek inandırıcı değilmu7y' Alıntı:Yapılısı var zaten
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-turkiye-de-ilk-su-altinda-calisabilen-vinc-goliath-marka-31575108/detay?
kokteknik' Alıntı:seninkin bilmiyorum ama benim alttan 4 tane vidyı çıkardıktan sonra üstten alabiliyorum
evet sudan geçip kimseyi çekmeyin
kokteknik' Alıntı:sudan etkilenmemesi mümkün değil açıp bakarsanız aynı sistem zaten şuan kullandığımız vinçlerlede var bence bu ilan bek inandırıcı değil