Ben 1969 anadoluma V 8 yerine 1971 FORD TAUNUS 26 M RS şanzıman ve motorunu adapte ettim. ;D 1. ve 2. viteslerde patinajdan kurtulamıyordum. 2000 ve önceki yıllara ait 320 BMW, PEGUOT 106 gti gibi 1600- 2000 WATT elektrik süpürgelerini hacamat ettim durdum Fakat bu mutluluğum 1 sene sürdü.Arabamı kundaklama sonucu yanarak can verdi... :'( Aşağıda Anadolumu toplama aşamasında çekilmiş 2 resim var.
Abi bugün G4 portbagajı LRX face lift kit i, alüminyum kaplamaları, 2006 model ön torpido gelmiş, birtanesini 1 hafta 10 günde toplarım çünkü pek birşey yapmıyacağım, ama esas bomba 3 ay kadar sonra ortaya çıkacak, ISAK benzeri birşey çıkabilir henüz araştırma aşamasında, pazartesi komple dağıtıyorlar.
Ben 1969 anadoluma V 8 yerine 1971 FORD TAUNUS 26 M RS şanzıman ve motorunu adapte ettim. ;D 1. ve 2. viteslerde patinajdan kurtulamıyordum. 2000 ve önceki yıllara ait 320 BMW, PEGUOT 106 gti gibi 1600- 2000 WATT elektrik süpürgelerini hacamat ettim durdum Fakat bu mutluluğum 1 sene sürdü.Arabamı kundaklama sonucu yanarak can verdi... :'( Aşağıda Anadolumu toplama aşamasında çekilmiş 2 resim var.
ama ben ısrarlıyım, v8 landrover yürüyeni anadol şasisine konup, çamurluklar falan genişletilir birde 33 civarı lastik konursa, kullanımı çok keyifli birşey olur. çok yüseltilmezse düz yolda önünde kimse duramaz, arazidede hafif olacağından çamura batmadan uçarak geçer.
0-100 km/h 4.6 saniye ;D
http://www.dailymotion.com/video/xwocg_top-gear-bowler-wildcat_auto
Olmaz oyle ford motoru kesinlikle LANADOL olacak :-[
ama okadar ugraşaçak zamanı nerden bulacaz acaba Maslak sanayisinde bir dükkanmı kiralasak acaba ;D ;D