Defender (Video)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 399
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,912

Etiketler

Ynt: Defender (Video)

youtube engel kaldırıcı lazım dur bakalım gönderebilecekmiyim

Benim discoyada equipe çok pahalı ve bulunması zor olduğundan bundan almıştım, QT Services in 6 derecelik kiti takılı şu anda;

Yavuz abi biz bunu denedik Meriç abimin defenderinde arka tekeri 64 cm forklift le kaldırdık öndeki teker daha yerden kesilmemmişti

discovery-V8' Alıntı:
Normal halimi? modifiye yokmu?
normal abi bizi biliyorsun standart severiz
ama inan resim çekmeyi unuttuk birdaha yaparsak mutlaka resmini çekerim bazi arkadaşlara kapak olsun diye

;D ;D normali öyleyse......., ben millete çok özeniyordum 3 teker falan yapıyorlar çaprazda diye bizde öyle bişey hiç olmadı, bir rampadan hafif uçarken ön iki teker 2 saniye kesildi yerden hepsi o hep 4 teker basıyor yere.

Seri III lerin rakiplerinemi kapak olsun ? ;D ;D

;D ;D ;D

Bir anadol alıcam ,v8 motor, öne arkaya defender dingili, şanzımanı, kollar, helezon yapısı, arazisi, irice bir takım lastik , üstüne bir rollcage, Bugün sen yazınca aklıma geldi bu, tüy gibi kasa ve bu yürüyen , modifiye edince anadol bile arazi aracı oluyormu olmuyormu denemek lazım. ;D Plakasız da olsa Römorkla heryere taşınırda.

duman' Alıntı:
bi karar verin 3 lerin mi 1 lerin mi merak ettim ;D
ZJ eh defenderin kılansmanına giriyor defenderden koplalandıgı için ama yarım şase
bence kesinkikle seri 1

;D ;D ;D ;D ;D abi süperr mideme kramp girdi ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D abi süperr mideme kramp girdi ;D ;D ;D ;D

;D ;D

Adını bile budum Lanadol ;D tam şasi, fiber kupa, Bowler Wild Cat tadında bişey olur valla.

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D

Adını bile budum Lanadol ;D tam şasi, fiber kupa, Bowler Wild Cat tadında bişey olur valla.
abi bu geçe beni bu cansıkıntısında güldürdünya Allahta seni güldürsün

;D lanadol ;D ;D ;D iyi geçeler

SON KONULAR - FORUM