90 - arkada sadece takım sandığı yada 2 bavul, araç içinde uyunamaz
100 - eh işte 1 bavul daha, pigmeler araçta uyuyabilirler
110 - koltukları çıkartınca uzunlamasına 220 cm epey ferah bir iç hacim, ben bile sığıyorum
130 - dcpu ise hacim aramayın, sw ise söylemeye gerek yok
100 ü ellemiyoruz o yerinde her daim duruyor zaten tam teçhizat hazırda, 130 u mevya bahçesi için istiyorum (bahanesi o Uzun yol için istiyorum expedisyon tarzı umarım bizimkiler buraya üye değildir ;D ) , yoksa gidip ford ranger alacak bizimkiler.
90 - arkada sadece takım sandığı yada 2 bavul, araç içinde uyunamaz
100 - eh işte 1 bavul daha, pigmeler araçta uyuyabilirler
110 - koltukları çıkartınca uzunlamasına 220 cm epey ferah bir iç hacim, ben bile sığıyorum
130 - dcpu ise hacim aramayın, sw ise söylemeye gerek yok
Kullanım kılavuzu okuma alışkanlığım olmadığı için soracağım: Cüneyt Avdan'ın ( DUMAN ) yüklediklerinin haricinde elimde güzel videolar var. Nasıl yükleyebilirim? Yardımlarınızı rica ederim.
Kullanım kılavuzu okuma alışkanlığım olmadığı için soracağım: Cüneyt Avdan'ın ( DUMAN ) yüklediklerinin haricinde elimde güzel videolar var. Nasıl yükleyebilirim? Yardımlarınızı rica ederim.
En kısa zamanda video bombardımanım başlayacak Land ve Range'le ilgili ciddi linklere ulaştım. Ayrıca 87/91 RR Classic için tamir kataloğu PDF olarak elimde mevcut. İsteyen dostlarımla sitede veya mail yoluyla paylaşabilirim.