Videoda arac zeminin, lastiklerin tutunması ve elektronik kumanda sistemleri sayesinde bu nu başardı kaygan camurlu bir zeminde yere civi cakmanız lazım durmak için tabiki civiyi cakacak sert bir yer bula bilirseniz ;D
Ben Naci abi' nin V8 def' i tekirdağda kullandığımdan beri gazdaydım zaten....
Şimdi bide 7/24' e takılmaya başladım.....
Bide bu video.... Tam gaz oldu tam... Satsammıki Grand Cherokeeyi ;D ;D
(elinize sağlık, çok hoş video... Hatta tam bi arazilik yerde defi kullanan adamın ağzında pipo bile farkettim sankim ;D Valla... )
Bu daha önce gönderildi mi hatırlayamadım, mükerrer olduysa kusura bakmayın.
Adamlar 48 saatte Defender 90'ın şasesini değiştiriyorlar Ekip geceyarılarına kadar çalışırken köpek keyif yapıyor
Sizce de burada Defender sürücüsünün hatası yok mu?
Low1'de o eğimi çıkabilmeliydi. Acaba vites seçimi hatalı mıydı? Doğru olduğunu varsayalım ve motor gücü yetmedi diyelim. Arabanın çıkamayacağını anlayıp seri bir şekilde geri vitese alıp fren bıraksa yavaşça inerdi Defender. Frene basarak hata yapıyor. Neyseki direksiyonu sola kırarak doğru birşey yapmış, ordada hata yapsa 2 yanlış bi,r Defender'i götürecekmiş
Orta kilit takılı bence, yoksa patinaj daha önce başlardı, ön tekerlerkler patinaj bile çekmiyor, kademeli olarak tutunuyor, Bence problem gücün daha doğrusu tork un yetmemesi sonucu aracın ivmesinin kaybolması, Güç yeterli olsaydı ve tutunma problemi olsaydı cayır cayır patinaj çeker ilerleyemezdi, kilit olmasa geri inerken yavaşlayamazdı.