Defender (Video)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 399
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,918
Ynt: Defender (Video)

Videoda arac zeminin, lastiklerin tutunması ve elektronik kumanda sistemleri sayesinde bu nu başardı kaygan camurlu bir zeminde yere civi cakmanız lazım durmak için tabiki civiyi cakacak sert bir yer bula bilirseniz ;D

Etiketler

Bugün bende fotoğraftaki yerden inmek durumunda kaldım.
Videodaki kadar olmasada yinede ciddi eğim vardı. İnsan ister istemez tırsıyor ;D

[attachment=1]

egim.jpg

mu7y' Alıntı:
Bu adamı gaza getirir yahU!!! :smiley:

Ben Naci abi' nin V8 def' i tekirdağda kullandığımdan beri gazdaydım zaten....
Şimdi bide 7/24' e takılmaya başladım.....
Bide bu video.... Tam gaz oldu tam... Satsammıki Grand Cherokeeyi ;D ;D

(elinize sağlık, çok hoş video... Hatta tam bi arazilik yerde defi kullanan adamın ağzında pipo bile farkettim sankim ;D Valla... )

Top Gear Programında RR sportu İngiliz tankla kıyaslamışlardı matrak bi şekilde... :smiley:

RRsportun arazi performansını çok çok beğenmişlerdi. Bende inanamıştım. Ah bide biraz yüksek olsa.... ;)

Alfonse' Alıntı:
Top Gear Programında RR sportu İngiliz tankla kıyaslamışlardı matrak bi şekilde... :smiley:

RRsportun arazi performansını çok çok beğenmişlerdi. Bende inanamıştım. Ah bide biraz yüksek olsa.... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=3_IWUS7dYBA

:D :D

Bu daha önce gönderildi mi hatırlayamadım, mükerrer olduysa kusura bakmayın.
Adamlar 48 saatte Defender 90'ın şasesini değiştiriyorlar :smiley: Ekip geceyarılarına kadar çalışırken köpek keyif yapıyor :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=hoeif1eQ55E

pixelyus' Alıntı:
en son linkte diskonun dur-kalk yaptığı yerde defenderin başına gelenler....
direkten döndü : )

http://www.youtube.com/watch?v=ivlz6jRWmfg&feature=related

Sizce de burada Defender sürücüsünün hatası yok mu?
Low1'de o eğimi çıkabilmeliydi. Acaba vites seçimi hatalı mıydı? Doğru olduğunu varsayalım ve motor gücü yetmedi diyelim. Arabanın çıkamayacağını anlayıp seri bir şekilde geri vitese alıp fren bıraksa yavaşça inerdi Defender. Frene basarak hata yapıyor. Neyseki direksiyonu sola kırarak doğru birşey yapmış, ordada hata yapsa 2 yanlış bi,r Defender'i götürecekmiş :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Nejat bana sanki defender orta kilitte değil gibime geliyor sadece ön sağ patinaja kalkıyor

Sağ tarafta ne oluyor videoda görünmüyor ama adamdan o da beklenir :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Nejat bana sanki defender orta kilitte değil gibime geliyor sadece ön sağ patinaja kalkıyor

Orta kilit takılı bence, yoksa patinaj daha önce başlardı, ön tekerlerkler patinaj bile çekmiyor, kademeli olarak tutunuyor, Bence problem gücün daha doğrusu tork un yetmemesi sonucu aracın ivmesinin kaybolması, Güç yeterli olsaydı ve tutunma problemi olsaydı cayır cayır patinaj çeker ilerleyemezdi, kilit olmasa geri inerken yavaşlayamazdı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR