ONTURK' Alıntı:Yanlış anlamadıysam İzmir'de bu işi yapan kimse yok!!!
O zaman benim işim çok zor her seferinde Alanya'ya git gel
febulent' Alıntı:yiğit abinin dediği gibi izmirdede mutlak bu araçtan anlayan birileri vardır. Bizim forumda deneyimi olan arkadaş olmamıştır da listeye yazılmamıştır. cünkü bu liste birazda kişisel referanslardan oluştu herkes aslında tanışıp konuşup iş yaptığı yaptırdığı ustanın adını bilgisini yazdı. İsterimki Türkiyemin her ilinden iyi ustalar çıksın listeye adı yazılsın.
bolşans diliyorum kolay gelsin.
yigit uygur' Alıntı:Sevgili Bülent harika bir iş yaptın bu başlıkla. Aslında Ahmet'ten (Şahin) sormak lazım İzmirli ustayı.
febulent' Alıntı:Herşey LR kardeşliği için Yiğit Abi ; evet ahmet bilir kıbrısta okuyor şuan bi mail atmak lazım....
ONTURK' Alıntı:Arkadaşlar Bende Bir Defender Almanın eşiğindeyim Araç almadan önce onu toplayacak birilerini bulma peşindeyim.
İzmir'de Bu araç üzerine yoğunlaşmış kimler var?
Teşekkürler
suyabatmaz' Alıntı:Merhaba,
İzmir'den yeni Defender satın almış ve şuan toplatmakta olan bir arkadaş var forumda. Araçlar bölümünden açtığı yenileme konusunu bulabilir, kendisi ile irtibata geçebilirsiniz.
Açtığı yenileme konu başlığını bulduğumda, buraya eklerim.
Gönlünüze göre bir Defender bulmanızı dilerim.
yigit uygur' Alıntı:Aynı Ahmet'ten bahsetmiyoruz galiba Siyaha yakın bir ambulans karavanı var. bir de Unimog aldı sanırım. 2009'da LRAT grubunda o da vardı. Bildiğim kadarıyla Kıbrıs'ta değil o. Aslında forumda görüyorum Ahmet'i hep ama bu konuyu fark etmedi galiba
Vayy Ahmet, biz de senin dedikodunu yapıyorduk. İzmir'de Land ustasını bilsen sen bilirsin diyorduk Bülent'levosdost' Alıntı:Selamlar aynı Ahmet.
yigit uygur' Alıntı:Vayy Ahmet, biz de senin dedikodunu yapıyorduk. İzmir'de Land ustasını bilsen sen bilirsin diyorduk Bülent'le
kokteknik' Alıntı:vosdost ahmet uzun bir tatil döneminden sonra tekrar gezenbilirde defender konusunda engin bir tecrubeye sahip kendisi
selamlar sivastan
vosdost' Alıntı:Selamlar aynı Ahmet.