Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmetbaba Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,772

mehmetbaba

Ana Kamp
herkese merhaba,

baba yadigari olan defender 90 ımızı yaklaşık 3 ay önce elimize aldık, araç yaklaşık 5 senedir ailemizde idi, ama çok fazla araziye çıktığı söylenemez. yakın arkadaşlar olarak konuyla bizzat ilgilenip aracımızı eksiksiz hale getirmeye çalışıyoruz. aracımızın son halini fotograflarda görebilirsiniz. konuya gönül vermiş kişilerin tavsiyelerini bekleriz. bundan sonra orgaznizasyonaları takip edip ilk fırsatta aranıza katılıp yüz yüze görüşmek isteriz..

herkese iyi hafta sonları

90-1.jpg

90-2.jpg

90-3.jpg

90-4.jpg

Etiketler

Ynt: Defender tutkunu olarak aranıza katılmak istiyoruz....

Mehmet Bey Merhabalar;

90 lık Defender ınız gerçekten çok güzel görünüyor, aramıza hoş geldiniz. Hikayesinide merak ediyoruz.

Detaylarınızı anlatırsanız daha güzel olur.

Selamlar.

araç süper olmuş defender 90 türkiye yayfın bir araçdeyil nadir bulunuyor kazasız belasız kullanırsınız inşallah :smiley:

Herkese merhaba,

Ben Mehmet Baba'nın arkadasıyım arabaya beraber bırseyler yapmaya calısıyoruz ancak sız tecrubelı abılerımızın/arkadaslarımızın tavsıyelerı goruslerını de almak ısterız.

Ben bugunku Riva gezimizden bir resmi paylaşmak istiyorum.

IMG_3944.jpg

aracımız 110 dan kesilerek yapıldı, yani orjinal 90 değil, alanya da hasan kola tarafından toparlandı, burada da 3 aydır eklemeye devam ediyoruz. aracın dışında port bagaj ve tüm metal aksamı (avadanlıklar ve el aletleri için port bagaj üstünde 2 adet alüminyum sandık, on koruma demiri, yan cam ve arka cam koruma demirleri v.b)kendi tasarımımız. içinde de çalışmalarımız devam ediyor. ilk etapta sormak istediğim, şanjıman ve benzin deposu koruması alttan nasıl yapılmalı, önerileri bekliyoruz.....

aracınız çok güzel olmuş elinize sağlık güle güle kullanın benim merak ettiğim 110 luk bir aracı keserek 90 a çevirmeniz de hukuki bir engel oldumu trafikçe tekrardan muayne olayına girildimi bu konuda bilgileri paylaşırmısınız teşekkürler

merhabalar. Aracınız Alanya devlet hastahanesinin önünce bi kaçkere gördüm. Çok güzel araç. Güzel toplamışsınız.

çok güzel olmuş,
güle güle kazasız belasız kullanın,

tüm arkadasların güzel temennileri için teşekkür ederim. araç ile alakalı olarak aksesuar ve ekipman eklemeleri yapmaya halen devam ediyoruz. araç ile ilgili ruhsatsal bir sorun olmadı. ruhsatı gayet normal. yaklaşık 4 senedir araç bizde. 2 sene önce muayenesi yapıldı bir problem olmadı. tüv onaylı muayenesinde bir sıkıntı yaşamadık. bakalım bu haziranda yeni muayene tarihi geliyor. bir sıkıntı yaşamayacağımızı umarım. hatta 3 ay önce ruhsat isminde değişiklik yaptım, emniyette ve yeni ruhsat işlerinde bir sıkıntı yaşamadım. sormak istediğiniz bir konu olursa arayabilirsiniz. cep telefonum 0 532 407 0454

Gerçekten çok güzel bir aracınız var , aramıza hoşgeldiniz. Her türlü paylaşıma açığız. :smiley:

Not: Bu 90"ın resimlerini görmek istiyoruz biraz daha resim yüklerseniz çok güzel olur. :D
Saygılar, Deniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR