Anestezi79
Ana Kamp
Öncelikle Herkese merhabalar arkadaşlar bu siteyi uzun zaman takip ettim eski bir land rover defender hastalarından biride benim en sonunda uzun süre bekledikten sonra malum site uzerinden 1987 model defender satın almış bulunmaktayım araç ile ilgili projem aracı şasiye kadar soyup toplamak fakat maliyetler toplayan arkadaşları takip ettigimden anladıgım kadarı ile çok çok farklı bu sitede tavsiye edilen ve işçiliklerinden şuphem olmayan birkaç usta ile telefonda görüştüm kaporta ve boya için 10.000 tl civarı talepleri olanlar elektirige 1000 tl gibi bana gore abuk zubukk rakamlar isteyen ustalar var tabıkıı her işin bi ederi olmakla beraber herkesinde farklı bir işçilik kalitesi var aracımın en kısa zamanda resimlerini yukleyecegim ve nasil bi araç yapmak istedigimide tek tek anlatacagim model olarak toplanmış bir aracın resimlerini buldum aynısını yapmak istiyorum parcalar ve bilmedigim hususlarla ilgili siz degerli defender sevenlerin yorum ve yardimlarını bekliyorum şimdiden teşekkur ederim...