Defender Toplama- Alma Yardim Lütfen!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasankardeş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,513
Tüm defenderler size kalsın diye soğutmayın beni lütfen :smiley: :smiley: :smiley:
soğumayın devam edin umarın istediğiniz gibi bir araç karşınıza çıkar mutlu eder yardımı olacaksa ateşe bir katkım olsun :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:
20180701_164631.jpg

merhabalar benimde 1993 2.5 düz dizelim var görselde olduğu gibi gayet zevk alarak topladığım bi araç oldu bu arada bende selektör yemekten muzdaribim. motor değiştirmeyi düşünüyorum 300 tdi olabilir şanzımanı değişmiyormuş bildiğime göre nereden bulabilirim ya da siz hangi motoru önerirsiniz. yeni konu açıp kafa bulandırmak istemedim cevaplarınızı ve değerli önerilerinizi bekliyorum...

IMG_8400.JPG

Bu fotoğrafı paylaşarak körpecik bir delikanlıyı kaybettiniz,:smiley: :smiley:
Bu arada kazasız belasız , güzel günlerde kullanın
merhabalar benimde 1993 2.5 düz dizelim var görselde olduğu gibi gayet zevk alarak topladığım bi araç oldu bu arada bende selektör yemekten muzdaribim. motor değiştirmeyi düşünüyorum 300 tdi olabilir şanzımanı değişmiyormuş bildiğime göre nereden bulabilirim ya da siz hangi motoru önerirsiniz. yeni konu açıp kafa bulandırmak istemedim cevaplarınızı ve değerli önerilerinizi bekliyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 503530[/QUOTE.
Madem bi kullanıcısınız biraz ben de sizden yararlanayım

Ekli dosyayı görüntüle 503530
madem bir kullanıcısınız sizden de yaralanayım , aracın yakıt masrafı nedir acaba , birde keyfi hariç sanayiye gitme aralığınız :smiley: :smiley:

Ekli dosyayı görüntüle 503530
300tdi 15 bini geçer ayrıca lt77 1,67 ise şanzıman rn ile değişmeyecekse en azından dişli değiştirip 1,41 yapılmalı o da 2 civar tutar sanırım

madem bir kullanıcısınız sizden de yaralanayım , aracın yakıt masrafı nedir acaba , birde keyfi hariç sanayiye gitme aralığınız :smiley: :smiley:

valla sanayiye gitme aralığım yağ ve su bakımı dısında hiç bir problem çıkarmadı taş gibi araçlar neticesinde yağını ve suyunu düzenli kontrol ederseniz problem çıkartmazlar. benim yakıt biraz fazla 18 lt civarında tekerler ve agresif kullanım da etken tabi bunda :sweatsmile:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR