soğumayın devam edin umarın istediğiniz gibi bir araç karşınıza çıkar mutlu eder yardımı olacaksa ateşe bir katkım olsunTüm defenderler size kalsın diye soğutmayın beni lütfen
soğumayın devam edin umarın istediğiniz gibi bir araç karşınıza çıkar mutlu eder yardımı olacaksa ateşe bir katkım olsunTüm defenderler size kalsın diye soğutmayın beni lütfen
Bu fotoğrafı paylaşarak körpecik bir delikanlıyı kaybettinizsoğumayın devam edin umarın istediğiniz gibi bir araç karşınıza çıkar mutlu eder yardımı olacaksa ateşe bir katkım olsun Ekli dosyayı görüntüle 503475
Bu fotoğrafı paylaşarak körpecik bir delikanlıyı kaybettiniz,
Bu arada kazasız belasız , güzel günlerde kullanın
merhabalar benimde 1993 2.5 düz dizelim var görselde olduğu gibi gayet zevk alarak topladığım bi araç oldu bu arada bende selektör yemekten muzdaribim. motor değiştirmeyi düşünüyorum 300 tdi olabilir şanzımanı değişmiyormuş bildiğime göre nereden bulabilirim ya da siz hangi motoru önerirsiniz. yeni konu açıp kafa bulandırmak istemedim cevaplarınızı ve değerli önerilerinizi bekliyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 503530[/QUOTE.
Madem bi kullanıcısınız biraz ben de sizden yararlanayım
madem bir kullanıcısınız sizden de yaralanayım , aracın yakıt masrafı nedir acaba , birde keyfi hariç sanayiye gitme aralığınızmerhabalar benimde 1993 2.5 düz dizelim var görselde olduğu gibi gayet zevk alarak topladığım bi araç oldu bu arada bende selektör yemekten muzdaribim. motor değiştirmeyi düşünüyorum 300 tdi olabilir şanzımanı değişmiyormuş bildiğime göre nereden bulabilirim ya da siz hangi motoru önerirsiniz. yeni konu açıp kafa bulandırmak istemedim cevaplarınızı ve değerli önerilerinizi bekliyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 503530
300tdi 15 bini geçer ayrıca lt77 1,67 ise şanzıman rn ile değişmeyecekse en azından dişli değiştirip 1,41 yapılmalı o da 2 civar tutar sanırımmerhabalar benimde 1993 2.5 düz dizelim var görselde olduğu gibi gayet zevk alarak topladığım bi araç oldu bu arada bende selektör yemekten muzdaribim. motor değiştirmeyi düşünüyorum 300 tdi olabilir şanzımanı değişmiyormuş bildiğime göre nereden bulabilirim ya da siz hangi motoru önerirsiniz. yeni konu açıp kafa bulandırmak istemedim cevaplarınızı ve değerli önerilerinizi bekliyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 503530
madem bir kullanıcısınız sizden de yaralanayım , aracın yakıt masrafı nedir acaba , birde keyfi hariç sanayiye gitme aralığınız
300tdi 15 bini geçer ayrıca lt77 1,67 ise şanzıman rn ile değişmeyecekse en azından dişli değiştirip 1,41 yapılmalı o da 2 civar tutar sanırım
amacımız kaybetmek değil, özendirmekBu fotoğrafı paylaşarak körpecik bir delikanlıyı kaybettiniz
Bu arada kazasız belasız , güzel günlerde kullanın
Sıfır motor 35 bindi en son kur farkından dolayı artmıştırbu fiyatlar çıkma motor fiyatı mı yoksa 0 mı? birde sıfırsa nereden bulabilirim bu konuda bilginiz var mıdır ?
.... klima taktırmak isterseniz 3500 tl ye takılıyor ......
istanbul mecidiyeköyde bir arkadaş takıyor konsol orjinal kalıp diğer parçalar kendi imalatları sanırımne marka ve nereden temin edebiliyoruz? Ambulans kasa defender var bende de park klima tarzında tepe kliması var ancak tamir ettiremedim.