defender TD5 motor ve PUMA motor farkı???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan _AHMET_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,224

Etiketler

Ynt: defender TD5 motor ve PUMA motor farkı???

ict3055' Alıntı:
Abi TD5 den girdin Ümit Besen'den çıktın :D :D :D

abi eger orjinal motorunu kullanıyosan adamı derbeder yapar bu araclar hahaha :D adam arabasıyala yattı kalktı 6 aydır topluyo canavar gıbı harıka oldu ama eksik bişey var dimi :D hepimizin başına geliyo abı bu durum içimdeki seytanın biri puma dıyo öburu artık yeter disco II td5 hse diyo :D batsın buuu dünyaaa dı nı nın

berk' Alıntı:
abi eger orjinal motorunu kullanıyosan adamı derbeder yapar bu araclar hahaha :D adam arabasıyala yattı kalktı 6 aydır topluyo canavar gıbı harıka oldu ama eksik bişey var dimi :D hepimizin başına geliyo abı bu durum içimdeki seytanın biri puma dıyo öburu artık yeter disco II td5 hse diyo :D batsın buuu dünyaaa dı nı nın

Eeeee alın V8 dinleyin benim gibi arazide Goa Trance :D :D :D
Benzincide Batsın bu dünya aynen devam bendede :D :D :D

ict3055' Alıntı:
Eeeee alın V8 dinleyin benim gibi arazide Goa Trance :D :D :D
Benzincide Batsın bu dünya aynen devam bendede :D :D :D

abı gunluk kullanırsam yakar benı :D iste orda jiletlemeye baslarım ben ne yaptııım kader sanaaaaa :smiley:

TD5 de ne yakışıklıymış yaw ( Konuyu dağıtamayalım diye yaptım şşşşşşş ;) )

td5engine256210.jpg

nordic1903' Alıntı:
TD5 de ne yakışıklıymış yaw ( Konuyu dağıtamayalım diye yaptım şşşşşşş ;) )

abı motor cok guzelde bunun uygulaması nasıl yapılır bılıyomusun?? ecu mecu bıseyler var?

nordic1903' Alıntı:
Hepsini biliyorum da :smiley: ooofff offff çok teferruatlı..onu anlatmaya benim lügatım yetmez..

hepımız ruh hastasıyızı bılıyosun dımı abı :D arabayı alıp motorunu degıstırcem ben dıye cıkan azınlık gruba dısardan ruh hastası dıyolar :D ooofff off

berk' Alıntı:
hepımız ruh hastasıyızı bılıyosun dımı abı :D arabayı alıp motorunu degıstırcem ben dıye cıkan azınlık gruba dısardan ruh hastası dıyolar :D ooofff off

Evet bu konuyu açtığımda bana garip garip bakan bir sürü göz biliyorum..Hatta bazılarının araçların motor değişikliğine gidebildiğinden bile haberleri olmamış ;D ;D

Napıcan kardeş hastalık bu :smiley: Her çeşidi var malesef ..Bize de bun düşmüş...

şimdi gidip 0 aldık diyelim puma motoru, taktırıyoruz, sıkıntısız şekilde işletiyoruz, öyle mi?

şanzımanda işlem yapılıyor binip gidiyoruz?

aynı şekilde td300 motorda da öyle...

td5 lenmek istersek iş elektriğe de giriyor?

göktu' Alıntı:
şimdi gidip 0 aldık diyelim puma motoru, taktırıyoruz, sıkıntısız şekilde işletiyoruz, öyle mi?

şanzımanda işlem yapılıyor binip gidiyoruz?

aynı şekilde td300 motorda da öyle...

td5 lenmek istersek iş elektriğe de giriyor?

Şimdi bu PUMA (!) motoru alıyosun RN380 Şanzumana takıyosun ..Sonra gidiyosun TMMO dan proje çıkarttıroysun.Eğer kendin yaparsan 300 TL , müşavire yaptırırsan 700-800 TL ye maloluyor..Sonra TUV'e gidiyosun..Muayeneni oluyosun sonra paşa paşa aks kesiyosun :smiley: pardon biniyosun...

Aynı şeyler 300 TDI için de geçerrli ama tek fark 300 TDI orjinal şanzumanına da uyar...

TD5 takacaksan yine RN380 şanzuman şart ve bir de işin içine elektriksel değişiklikler ve sensörler ıvır zıvır giriyo...Kanuni işlemleri yine aynı...

Ne motor takarsan tak yeter ki aracın LR Defender olsun ;D ;D

İyiymiş Cenk, bir de oldu olacak bu motorların fiyatlarını yazda nasiplenelim... :smiley:

Göktuğ, biraz sabret, askere git gel..
Biraz zaman geçsin.

Ben TD5 yaparken çıkacak 200Tdi'ı sana kilo hesabı satarım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri