Defender Pickup Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan calbear Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,088

calbear

Ana Kamp
bu mesajı yazarken bile hala nasıl olduguna inanamıyorum yıllardır arazide jeepten baskası olmaz derken bır anda defender sevdasına kapıldım.

tabıkı jeep cherokee'ım gunluk kullanım ıcın kalacak.

satılık ılanlarındakı tum defenderlara baktım ama bu ısten cok anlamadıgım ıcın karar veremedım. aradıgım ozellıklerı saymakla baslıyım

pıck up kasa
1992 sonrası
dızel
hard top
orjınallıgı bozulmamıs yada sadece gereklı ekıpman eklenmıs olmalı. sacma sapan uzay gemısı gıbı boyanmıs araclardan olmamalı

Aracın durumunun cok kotu olmaması tercıhım. Is durumum nedenı ıle cok fazla atolyede zaman gecıremem buldugum boslukları dogada gecırmek ıstıyorum.
Ama ufak tefek ıslerı varsa sorun olmaz.

Butce konusuna gelırsek 20000 altında olması tercıhım ama guzel fıyatları bır 300tdi cıkarsa bıraz daha yukarı cıkabılırım

Son olarak pıyasada bolca bulunan 92 model dızellerde kullanılan motorun detayları hakkında benı bılgılendırebılır mısınız?

tesekkurler

Etiketler
Ynt: Defender Pickup Arıyorum

[attachment=1] araç 1990 model 110 olup iki kapılıdır tenteli askeriyeden çıkma yürüyen aksamı ve motoru çok sağlamdır fiyatı 12.000

big_26385980edr.jpg

tesekkur ederım ancak ben tentelı degıl kapalı kabınlı arac arıyorum.

Merhaba bende 1991 model ambulans tipli olanı var sıfır 7700 de karavan olabılır

bu mesajı yazarken bile hala nasıl olduguna inanamıyorum yıllardır arazide jeepten baskası olmaz derken bır anda defender sevdasına kapıldım.

tabıkı jeep cherokee'ım gunluk kullanım ıcın kalacak.

satılık ılanlarındakı tum defenderlara baktım ama bu ısten cok anlamadıgım ıcın karar veremedım. aradıgım ozellıklerı saymakla baslıyım

pıck up kasa
1992 sonrası
dızel
hard top
orjınallıgı bozulmamıs yada sadece gereklı ekıpman eklenmıs olmalı. sacma sapan uzay gemısı gıbı boyanmıs araclardan olmamalı

Aracın durumunun cok kotu olmaması tercıhım. Is durumum nedenı ıle cok fazla atolyede zaman gecıremem buldugum boslukları dogada gecırmek ıstıyorum.
Ama ufak tefek ıslerı varsa sorun olmaz.

Butce konusuna gelırsek 20000 altında olması tercıhım ama guzel fıyatları bır 300tdi cıkarsa bıraz daha yukarı cıkabılırım

Son olarak pıyasada bolca bulunan 92 model dızellerde kullanılan motorun detayları hakkında benı bılgılendırebılır mısınız?

tesekkurler
Hocam hangi ildesiniz bilmiyorum ama yakınsanız eğer Orduda Turgut ustada bayağı var fiyatları da dediğiniz rakamın altında bilginiz olsun...

orjinalde zor bulunan bir araç bence normal pickup modelini proje ile istediğiniz şekle sokmak daha basit bir çalışma olur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR