Defender Pick-Up

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan broker650 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,244
Ynt: Defender Pick-Up

merhaba.bizim burda alaşehirde defender değilde benim 68 model landın bir pick-up ı var.bildiğim kadarıyla ilk sahibinden ve benzinli aliminyum kasa satılıkmı bilmiyorum ama çok temiz ve çürüksüzdü sahibi öldüğü için uzun yıllardır kullanıldığını görmedim boyası antipas rengindeydi biraz uğraşılsa hakikaten ben buradayım diyebilecek düzeyde kasası düzgün bir araç :smiley: ilgilenirseniz mirascıları bulup yardımcı olmaya çalışırım

Etiketler

broker650' Alıntı:
arkadaşlar 92 civarı defender pick up arıyorum.
az modifiye ve aksesuarla biraz off-road biraz günlük kullanım düşünüyorum.
pick-up ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

günaydın arkadaşım bizde istediğin araçtan bir adet var 91 model(tek kabin safari değil) dizel.aracın motoru sağlam.Yağı suyu vetüm filitreleri değiştirildi.ayrıca fren diskleri çok iyi.Arka balatalar yeni yapıldı.Aracın kaporta ve boyasını alacak kişi yapsın diye biz uğraşmadık.Arzu edersen sana verebiliriz.Askeriyeden çıkma belgesi var tüm evrakları tamam.Safari tarzı olan araçtan ve kapalı kasa olan araçlardanda 1'er tane mevcut.kapalı kasa 89 model kaporta ve içi çok diri,motor istiyor.Safari olan kaporta boya ve motor iyi tüm bakımları yapıldı.

Selamlar,
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bu araca bakmanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Forum sitemizde herkesin araçlarında istediği özelliklerin çoğu bulunmakta. En önemliside Puma motor olması...

Saygılarımla,

http://www.sahibinden.com/defender_110_double_cab_pick-up_puma_motorlu-10WQQaXQQ20215565WQQpXQQdisplayitem

Merhablar....

(D)ouble (C)ab (P)ick (U)p

(Çift kabin pick up)

110'luk

IMG_8499a.jpg

130'luk

31471330002_large.jpg

emir341907' Alıntı:
günaydın arkadaşım bizde istediğin araçtan bir adet var 91 model(tek kabin safari değil) dizel.aracın motoru sağlam.Yağı suyu vetüm filitreleri değiştirildi.ayrıca fren diskleri çok iyi.Arka balatalar yeni yapıldı.Aracın kaporta ve boyasını alacak kişi yapsın diye biz uğraşmadık.Arzu edersen sana verebiliriz.Askeriyeden çıkma belgesi var tüm evrakları tamam.Safari tarzı olan araçtan ve kapalı kasa olan araçlardanda 1'er tane mevcut.kapalı kasa 89 model kaporta ve içi çok diri,motor istiyor.Safari olan kaporta boya ve motor iyi tüm bakımları yapıldı.
fotoğrafları varsa yollarmısın... dizel ve motoru masrafsız olan tercihim...

arkadaşlar ilginize teşekkürler...
birkaç ilanı aradım kafam allak bullak.
90km hızı geçmiyomuş bu araçlar...biri topladım diyo öbürü temiz diyo bi tanesi turbo ekledim diyo vs vs vs....
bir standart yok düzgün bir araç bulmak için ya land roverde mühendis olmak yada 40 yıllık sanayi geçmişin olması lazım...
nerden nasıl bulunacak nasıl bakılacak iyimidir kötümüdür diye, sorun bu....
12000 bütçe ile dizel olarak neler bulunabilir?
beni başınıza bela aldınız,hele birde landımı satın alınca görün siz soruları :smiley:

Mürsel' Alıntı:
Selamlar,
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bu araca bakmanızı kesinlikle tavsiye ederim.
Forum sitemizde herkesin araçlarında istediği özelliklerin çoğu bulunmakta. En önemliside Puma motor olması...

Saygılarımla,

http://www.sahibinden.com/defender_110_double_cab_pick-up_puma_motorlu-10WQQaXQQ20215565WQQpXQQdisplayitem

yukaradaki araç ali ustanın eseri yapım aşamasında görme şansına ulaştım tek kelime ile mükemmel bir işçilik

edaghan' Alıntı:

kaporta alanyada ali ustanın eseri mekanik ise hasankola nınelinden geçti bu arabaya müthiş harcama yapıldı 4 teker disk fren 300 tdi motor r 380 şanzıman hesaplayın gerisini ön arka tanpon basamak ve koruma demirlerini 2000 tl daha neler neler

Yunus abi bir ara satmayı düşünüyordu aracını. Şimdi vazgeçti mi bilmiyorum, ama isterseniz konuşabilirsiniz, sonuçta kendisi ailesi için topladığı güzel bir Pick-up ı var. Hem gezenbilir daimi üyesi bir abimiz.

Hayırlısı olsun

ozcour' Alıntı:
Yunus abi bir ara satmayı düşünüyordu aracını. Şimdi vazgeçti mi bilmiyorum, ama isterseniz konuşabilirsiniz, sonuçta kendisi ailesi için topladığı güzel bir Pick-up ı var. Hem gezenbilir daimi üyesi bir abimiz.

Hayırlısı olsun
teşekkürler nasıl ulaşabiliriz kendisine ?

broker650' Alıntı:
teşekkürler nasıl ulaşabiliriz kendisine ?

Dışarı çıktı, akşam üstü dönecek, mesajınızı görür.

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=profile;u=10520

BENCE DOGRU SECIM DEFENDER 110'' PICK-UP KULLANIYORUM VE GAYET MEMNUNUM.UMARIM GUZEL BITENE BULURSUN. SAHIBINDEN.COM U SIKI BIRSEKILDE TAKIP ET DERIM.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR