ersahtekinsen
Ana Kamp
Ynt: Defender Minibüs Ruhsat Sorunu
takip
takip
Selam. Araçta koltukların durumu nasıl? Ön 2 orta 3 arkada ne var şuan?ventum' Alıntı:merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 3 gündür tuv muayneden geçmeye çalışıyorum aracım ruhsatta 5 kişilik otomobil arazi taşıtı olarak görünüyor fakat tüv senin aracın 9 kişilik ruhsata trafikte 9 kişi yazdır gel muayneden geç dediler bunun dışında aracın hiç bir problemi çıkmadı trafiği gittiğimde ise lakayıt tavırlı bir memur bunun mümkün olmadığını söyledi ve danıştığım trafik takipçileride 20 yaşından büyük araçlar için proje çizilmediğini söyleyip yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler delirmek üzereyim bu problemi nasıl aşabilirim.
sırf bu yüzden araba atılmı kalacak
bilgileriniz benim için çok aydınlatıcı olacak
Bende aynı şeyi söyleyecektim. arka koltukları kafalarına göre 2 kişilik yada 4 kişilik olarak düşünebiliyorlar. araçtaki koltuk mesafelerini kişi başı 40 cm olarak hesaplıyorlar hatırladığım kadarıyla. yani arka teker üstü koltukları (minderler diyim) söküp giderseniz sorun olmayacağını düşünüyorum bende. ancak muayeneye girmeden durumu izah edin 2. kez kusur raporu yazılmasın.ventum' Alıntı:ön 2 arka 3 en arkada ise klasik karşılıklı iki sıra var