m.sofuoglu
Yeni Üye
Selamlar, defender 110 pick-up kupayı acaba 5 kapı kupaya çevirmek mümkünmüdür?
Bundan buna gibi?
Bundan buna gibi?
Durum şöyleki ilk defa defender almak istiyorum(Hatta ilk arabam inşallah) fotoğraftaki araçları temsili olarak ekledim. Sanırım biraz eksik bilgi vermişim onun için kusuruma bakmayın.Teker araları aynı mı?
Teşekkür ederim, bende bunları merak ediyordum zaten, dediğiniz gibi kamyonetten dönmez ise sıkıntı yaratır. Tekrardan teşekkür ederim.Kamyonetten otomobile dönüşüm yok diye biliyorum. Belki minübüs ruhsatlı yapılabilir. Yani mesele sadece kupa değiştirmekde değil.
Sonradan otomobil olmuyor diye biliyorum. Olsa dahi baya bi ötv çıkar. Zaten öyle bişey mümkün olsa millet elindeki doblo vb araçları hep otomobile çevirir. Otomobil olanlar daha pahalı malum.Teşekkür ederim, bende bunları merak ediyordum zaten, dediğiniz gibi kamyonetten dönmez ise sıkıntı yaratır. Tekrardan teşekkür ederim.
Doğrudur dediğiniz gibi sanırım en mantıklısı birazdaha bütçeyi zorlayıp almakSonradan otomobil olmuyor diye biliyorum. Olsa dahi baya bi ötv çıkar. Zaten öyle bişey mümkün olsa millet elindeki doblo vb araçları hep otomobile çevirir. Otomobil olanlar daha pahalı malum.
kişi sayısı değiştirmek mümkün. ama masraflı. konu ile alakalı onur inal ile görüşün. otomotik vs de aynu segmentte, yine kendisine ulaşın. diğer türlü değişim teklif edenlere ben itimat etmiyorum, patates baskısı mühür olma ihtimali yüksek.Doğrudur dediğiniz gibi sanırım en mantıklısı birazdaha bütçeyi zorlayıp almak