Defender Koltuk Sorunları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,080
Ynt: Defender Koltuk Sorunları

Bir arkadaşta getz koltuğu taktırmış.

IMG 0411


IMG 0412


IMG 0413


IMG 0414
 

Etiketler
Ynt: Defender Koltuk Sorunları

getz koltukları da güzelmiş . Usta epeyce oyaladı beni ama sanırım yarına takacağız koltukları .
 


Ynt: Defender Koltuk Sorunları

Zamanında uyardım ama işe yaramadı ,usta arka yaslanmaları minderde oturtmadı 10 cm kadar yüksekten taktı mekanizma yüzünden ama olmadı , bele oturması gereken çıkıntı sırtı itiyor , çok rahatsız olduğu için takılırken söktürdüm şimdi doğrusu yapacak , görünüm olarak çok güzel görünüyorlar bence ...

20141111 131204


20141111 131229


20141111 132111


20141111 132952


20141111 132954
 




Ynt: Defender Koltuk Sorunları

Ustanın işleri yoğun, koltuklar sökülmüş bekliyoruz ...
Not: Cevabı yazdıktan sonra ustamız aradı , gidip bakalım ...

Not2: Koltuklar takıldı , orijinal koltuklarına göre çok güzel ve rahat oldu , dikiz aynası gitti tabi arka cam görünmüyor.
Yağmur fırtına vardı fotograf çekemedim.
 



Ynt: Defender Koltuk Sorunları

Murat bey pek arkada oturmuyorum ama eskisine nazaran çok rahat olması lazım , minderler aynı onların ön kısımdan az yükseltilmesi gerekiyordu usta pass geçti , görüntü de çok güzel tek sorun ayna görüşü tamamen gitti , şimdi arka kamera takacağım bu yüzden .
 

Ynt: Defender Koltuk Sorunları

sadece orta koltuk yatmıyormu? onu normalde koltultda oturan olmadığı zaman yatırıp kullansanız arka görüş ayna için yeterli olmazmı
 





Ynt: Defender Koltuk Sorunları

arakdaşlar bir kaç yerde bende buna benzer bir topik açtım birde burada şansımı deneyim elimde iki tane orjınal defender koltuğu var bu koltuklar öne doğru katlanıyor resimdeki gibi bir mekanizma yapıp seriesimde kullanmak istiyorum ama kim yapar nasıl yapar hiç bir fikrim yok sizce mümkünmüdür

3 4 koltuk
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst