defender koltuk seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,266

veteran

Kemaliye Sevdalısı
Yer
istanbul
Web
www.cankurtarangida.com
selam arkadaşlar
defender kendiorjinal oltuğu yerine koltuk almak istiyorum.

dikkat etmem gereken bir nokta var mı koltuk seçerken?

mesela ben bir çift spor koltuk takmak istiyorum. daha evvel takan var mı acaba?

Etiketler
Ynt: defender koltuk seçimi

tercihen daha önce takilmış örneğini gördüğünüz bir tip seçerseniz kullanıcının boyuna uygunluk ve koltuk yükseklik ayarı gibi sorun yaşayan arkadaşların yaşadıklarını yaşamamış olabilirsiniz.. sol kolunuz rahat etsin diye direksiyon ortasından kaçıklık olmamalı ;D..
standartında olduğu gibi Akü sürücü koltuğu altında ise koltuğu sökmeden (klipsli bağlantı ,katlanabilir koltuk gibi ) aküye gerektiğinde kolayca ulaşabilecek bir montaj şekli olmalı.
ön koltukların tip,model ve bütçe elveriyorsa ısıtmalı (kısa sürede yakmamak için mutlaka zaman röleli ) olmasının kışın çok ciddi faydasını görürsünüz :smiley:
kolay gelsin.

teşekkürler valla
neredeyse her problemde imdadıma yetişiyorsunuz vallahi:smiley:

land-rover-defender-svx-interior22.jpg

şöyle bir foto görünce, aklım çelindi spor koltuk takma konusunda:smiley:

bir çok arkadaş aküyü motor için alıp yeni ve fonksiyonel koltuk takmış, ama ben sanırım bu halinden memnunum, koltuk altındaki gözleri de kullanıyorum, bi de yüksek koltukların aracın içindeki o ferah aydınlık havasını bozduğunu düşünüyorum.. tercih tabiki size ait. recaro koltukların fiyatını araştırdınız mı ???

Göktuğ,

Spor koltuk seçimi sana kalmış... Ama ufak bir hatırlatma: Defender rally cross aracı değil. kullanacağın ortam farklı. dolayısı ile rahat olacağını umduğun spor koltuklar ekstra can sıkıcı olabilir.

aynı görüşteyim ben de...
fakat içime sinen şekil şemalde koltuk pek göremedim... bir de normal aracımda da std koltuğa nazaran daha sportif koltuk var, pek sıkıntı çekmiyorum aslında, hatta daha keyifli oluyor da diyebilirim:smiley:

bir de yukarda paylaştığım resimdeki gibi de gayet hoşuma gitti işte, esas etkilendiğim nokta o oldu:smiley:

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE LAND ROVER DEFENDER VAR BU ARACIMA KOLTUK ALMAK İSTİ YORUM HEM ORTA HEM ÖN KOLTUK NERDEN BULABİLİRİM?

Doblo koltuklarının uygun olduğunu duydum bilgisi ve veya deneyimi olan var mı?

Vito koltuklarından aldım uygulamayı henüz yapmadım ...

Çok yakında paylaşırım görüntülerini

:D Benim defenderımın koltukları deri . Temizliği çok zor. Bide devamlı suya giriorsanız temizlemekte haliyle zor. Spor koltuklar en iyisi. Ama ben deri koltuklarımdan memnunum... ;)

drago' Alıntı:
:D Benim defenderımın koltukları deri . Temizliği çok zor. Bide devamlı suya giriorsanız temizlemekte haliyle zor. Spor koltuklar en iyisi. Ama ben deri koltuklarımdan memnunum... ;)
:smiley::smiley: resimleri varmı koltuklarınızın?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri