Hocam nerde oturuyosunuz istanbulun neresinde size bu konuda yardım edebilirimemre1410' Alıntı:Herkese merhaba İstanbul'da resimdeki defender ın kaputundan yapabilecek usta tanıyor musunuz acaba? Yardım ederseniz sevinirim.
macrem' Alıntı:Hocam benm tanıdıgjmda ümraniye oto sanayide zaten bende ümraniyede oturuyorum
Samsung Note 3 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi
Ümraniyede oturuyorsanız otosanayinin içini biliyosunuzdur az cok erdem hastanesini geçtikten sonra sağdan sanayiye girin aşağıya dogru ilerleyin sagdan mercedesin servisi var orayıda az gectikten sonra soldan bi iniş var sanayi sitesinin adını hatırlamıyorum güventaş mıydı gühertaşmıydı neydi o sokaktan içeriği indiginizde landrover ünal usta nerde diye sorsanız herkes gösterir zaten kendisi eniştem olur sıfırdan bu landrover araçları yapıypr sizin istediginiz seyi yaparmı tam olarak bilemiyorum ama yinede bir sorun isterseniz senelerin ustasıdır aracınızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz haftasonu götürseydiniz aracı sizi bende götürürdüm de hafta içi calısıyorumemre1410' Alıntı:İletişim bilgilerini alabilir miyim abi. Pazartesi veya salı günü o tarafa doğru geçicem.
macrem' Alıntı:Ümraniyede oturuyorsanız otosanayinin içini biliyosunuzdur az cok erdem hastanesini geçtikten sonra sağdan sanayiye girin aşağıya dogru ilerleyin sagdan mercedesin servisi var orayıda az gectikten sonra soldan bi iniş var sanayi sitesinin adını hatırlamıyorum güventaş mıydı gühertaşmıydı neydi o sokaktan içeriği indiginizde landrover ünal usta nerde diye sorsanız herkes gösterir zaten kendisi eniştem olur sıfırdan bu landrover araçları yapıypr sizin istediginiz seyi yaparmı tam olarak bilemiyorum ama yinede bir sorun isterseniz senelerin ustasıdır aracınızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz haftasonu götürseydiniz aracı sizi bende götürürdüm de hafta içi calısıyorum
Samsung Note 3 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi