Defender Kaporta Ustası Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emre1410 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,402

emre1410

Yeni Üye
Herkese merhaba İstanbul'da resimdeki defender ın kaputundan yapabilecek usta tanıyor musunuz acaba? Yardım ederseniz sevinirim.

540916_10150933604468381_117860397_n.jpg

Ynt: Defender Kaporta Ustası Yardım

emre1410' Alıntı:
Herkese merhaba İstanbul'da resimdeki defender ın kaputundan yapabilecek usta tanıyor musunuz acaba? Yardım ederseniz sevinirim.
Hocam nerde oturuyosunuz istanbulun neresinde size bu konuda yardım edebilirim

Samsung Note 3 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi

Kayisdaginda Autohan Oto var. bu islerde iyidir. ercan sahibi. Selami soyleyebilirsiniz. Yardimci olur.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Araç İstanbulda değil ben ümraniyede oturuyorum öğrenciyim. Burda iyi bir usta bulabilirsem buraya getirtmeyi düşünüyorum kaputu.

Hocam benm tanıdıgjmda ümraniye oto sanayide zaten bende ümraniyede oturuyorum

İletişim bilgilerini alabilir miyim abicim. Pazartesi veya salı günü o tarafa doğru geçicem de.

Bence o kaput için hiç kaportacı aramayın , çok basit işi büyültmek olur . Tampon - spoyler vs yapan bir fiberglass ustasına gidin , resmi gösterin. ahşaptan basit bir kalıpla kolayca ve ucuza halleder . Kaputun üstüne yapıştırma veya vidalı yaparsınız. Eğer motor değişimi yapmışsanız ve kaputun şişirilmesi gerekiyorsa o zaman başka tabii ...

Araca motor değişimi yapılmadı. Fiberglass aklıma geldi fakat ne kadar güzel olur diye düşünüyorum abi vidalı olan kaputlar bence çok kaba duruyor. Bunun vidasız olması daha güzel bir görüntü katmış bence.

macrem' Alıntı:
Hocam benm tanıdıgjmda ümraniye oto sanayide zaten bende ümraniyede oturuyorum

İletişim bilgilerini alabilir miyim abi. Pazartesi veya salı günü o tarafa doğru geçicem.

emre1410' Alıntı:
İletişim bilgilerini alabilir miyim abi. Pazartesi veya salı günü o tarafa doğru geçicem.
Ümraniyede oturuyorsanız otosanayinin içini biliyosunuzdur az cok erdem hastanesini geçtikten sonra sağdan sanayiye girin aşağıya dogru ilerleyin sagdan mercedesin servisi var orayıda az gectikten sonra soldan bi iniş var sanayi sitesinin adını hatırlamıyorum güventaş mıydı gühertaşmıydı neydi o sokaktan içeriği indiginizde landrover ünal usta nerde diye sorsanız herkes gösterir zaten kendisi eniştem olur sıfırdan bu landrover araçları yapıypr sizin istediginiz seyi yaparmı tam olarak bilemiyorum ama yinede bir sorun isterseniz senelerin ustasıdır aracınızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz haftasonu götürseydiniz aracı sizi bende götürürdüm de hafta içi calısıyorum

macrem' Alıntı:
Ümraniyede oturuyorsanız otosanayinin içini biliyosunuzdur az cok erdem hastanesini geçtikten sonra sağdan sanayiye girin aşağıya dogru ilerleyin sagdan mercedesin servisi var orayıda az gectikten sonra soldan bi iniş var sanayi sitesinin adını hatırlamıyorum güventaş mıydı gühertaşmıydı neydi o sokaktan içeriği indiginizde landrover ünal usta nerde diye sorsanız herkes gösterir zaten kendisi eniştem olur sıfırdan bu landrover araçları yapıypr sizin istediginiz seyi yaparmı tam olarak bilemiyorum ama yinede bir sorun isterseniz senelerin ustasıdır aracınızı gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz haftasonu götürseydiniz aracı sizi bende götürürdüm de hafta içi calısıyorum

Çok teşekkür ederim abi. İyi haftasonları.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR