Defender İmi Satıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan merolzö Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,513

merolzö

Kamp II
defender i satıyorum ihtiyaçtan dolayı rakam 47,500tl dir linkte detaylar var
siteye pek uğrayamıyorum linkten ulaşabilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-iddiali-defender-110-td-puma-acill-115676482/detay/

Resim 005.jpg

Ynt: Defender İmi Satıyorum

Erol bey hayırlı satışlar ,fiyatı uygun yazmışsınız bendeki kırmızı pumayı 75 den aşağı vermem.

Hayırlı olsun,
alanada, satanada uğur getirir inşallah.

aracınızı vaktiyle takip etmiştim.
Çok emek harcadınız

12.500 tl ye aldınız
42.000 tl kayalara parça bedeli
10.000 tl de ıvır -zıvrı usta
Maliyet - en az : 64,500 tl

Can sıkıcı bir durum

Umarım tez zamanda daha iyilerini alırsınız

artık kısmet boyleymiş daha iyisini yaparız inşallah son resmini yüklüyorum

def son.JPG

araçla offroad yapacaksak ilk öndeki parçayı vurmayacakmıyız,
yanlışmı düşünüyorum?

Arkadaşlar

Yanlış düşünüyorsunuz
Bu araç, Bağdat caddesinde veya Ortaköy-Sarıyer - Bebek hattında gezmek için yapılmış.

Bırakın o şekilde kalsın, değiştirmeyelim.

arkadaşlar aracı hafif arazi ve asfalt zemin için hazırladık offroad için uygun bir araç değil,
alan kişininde araziye sokacağına pek ihtimal vermiyorum ama keyfi bilir.

ek olarak araca farklı bir hava katması için intercolu o kısma koyduk bence araca özgün agresif bir hava kattı aracı farklı bir aracın dikiz aynasından görmek lazım önce sökme kararınıvermeden bence

arkadaslar ilgi için tesekkurler sorunum hal oldu aracı satmaktan vazgectim yönetici arkadaş başlığı silerse sevinirim

tesekkurler yavuz bey intercolu yukarı tasımayı belkı dusunebılrıım fakak panjurun altında 2 radyatör var klimanın radyatörü büyük bir radyatör vedışında da yine kucuk sayılamayacak bir fan motoru var orada ıntercol ıcın yeterlı yer yok fakat ıntercol ıcın farklı bir muhafaza fikri var aklımda onunla hem estetik hemde fonksiyonellik sorunlarını halledebilirim dıye dusunuyorum

radyatör düzenini orjinaldeki gibi yapsanız, sorun olmaz bence, mhafaza dahi yapsanız emanet kalır bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR