Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
burak bey beş gb benim beş de eşimin ettimi on gb ama artık geliyor ve yine az dosya hakkım kalacak son bir hafta ve onada lazım olacak onun kotasını da bitirmemem gerekli.birde ne hikmetse kullanmadığım dört gb telefonumun kotası var ama telefon eski olunca onu kullanamıyorum.birazcık eski kafalı ve tüketmeye karşı olunca elimdekilerinin değerini anlamaya çalışıyorum.her altıayda telefon değiştiren tiplerden değilim yani.aracım bile on yaşını geçti değiştirmedim hala.(sıfır almıştım ilk ve son sahibi olucam sanırım)kısacası hızlı tüketime karşı çıkıyorum ve victor ananias (buğday derneği kurucusu) ile tanışmama seviniyorum.elimizdeki imkanları sadece kendimiz için kullanmamalıyız diye düşünüyorum...
dostum yine söylüyorum benim kota derdim yok şükür. Senden aldım isteyene de veriyorum. Az fırsat ver ama
şu düz dizeli de ilk fırsatta yollarsan sevinirim
size yollamış olduğum belgelerde düz dizel ve benzinli için olanı olması gerek gemelde onu yolluyorum standart olarak.dier 2.5 tdı ve 3.0 tdı ve 3.5 benzinli için ayrıca yolluyorum.
Benzinli için olanı var. hatta kitapçık haline getirdim onu. Arabayı almadan kullanma klavuzunu almış oldum Bir tek arabası eksik. 2,5 tdi yok onu kastetmiştim ben aslında.