defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasakşehir07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 206,777

Etiketler

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur

Bende 2.5 dizel cdsini istiyorum mail adresim boraemlak264834@gmail.com
Saygılar

Selamlar,

2,5 düz dizel için email gönderebilirmisiniz. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Cem Sarman
cemsarman@hotmail.com

mustafa ve cem bey epostalarınız yollanmıştır ve umarım sizde paylaşarak bana yardımcı olursunuz.saygılarımla

özay bu aralar kotan iyi gidiyor maaşallah. hızına yetişemiyorum. Sabah 6 da gördüm mesajları işe gidince atarım dedim yine benden önce davranmışsın.

Bu arada bende düz dizelin yok ;)

burak bey beş gb benim beş de eşimin ettimi on gb :D ama artık geliyor ve yine az dosya hakkım kalacak :( son bir hafta ve onada lazım olacak onun kotasını da bitirmemem gerekli.birde ne hikmetse kullanmadığım dört gb telefonumun kotası var ama telefon eski olunca onu kullanamıyorum.birazcık eski kafalı ve tüketmeye karşı olunca elimdekilerinin değerini anlamaya çalışıyorum.her altıayda telefon değiştiren tiplerden değilim yani.aracım bile on yaşını geçti değiştirmedim hala.(sıfır almıştım ilk ve son sahibi olucam sanırım)kısacası hızlı tüketime karşı çıkıyorum ve victor ananias (buğday derneği kurucusu) ile tanışmama seviniyorum.elimizdeki imkanları sadece kendimiz için kullanmamalıyız diye düşünüyorum...

dostum yine söylüyorum benim kota derdim yok şükür. Senden aldım isteyene de veriyorum. Az fırsat ver ama :smiley:
şu düz dizeli de ilk fırsatta yollarsan sevinirim ;)

size yollamış olduğum belgelerde düz dizel ve benzinli için olanı olması gerek gemelde onu yolluyorum standart olarak.dier 2.5 tdı ve 3.0 tdı ve 3.5 benzinli için ayrıca yolluyorum.

Benzinli için olanı var. hatta kitapçık haline getirdim onu. Arabayı almadan kullanma klavuzunu almış oldum :smiley: Bir tek arabası eksik. 2,5 tdi yok onu kastetmiştim ben aslında.

yolluyorum burak bey bu pdf de işinize yarayacaktır daha detaylı bilgiler içerir bunlar da

Selamlar,

Mümkünse bende istiyorum aracım puma motorlu
ayhan.aydmr@gmail.com

yasakşehir07' Alıntı:
gönderildi. umarım işinize yarar.

Çok teşekkür ederim Özay Bey,

Mutlaka işime yarayacaktır özellikle bu ara çok fazla uğraşıyorum aracımla
Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR