Defender Ilave Dingil

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MEfeCeylan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,184

Etiketler

Satmadık henüz bizde uzun aradan sonra yine siteye merhaba dedim bazı özel nedenlerden bir süre uzak kaldım
Artık daha fazla vakit ayıracağım ve bir çok yeni proje ile devam edeceğim İnşallah havalı süspansiyon vs vs

Satmadık henüz bizde uzun aradan sonra yine siteye merhaba dedim bazı özel nedenlerden bir süre uzak kaldım
Artık daha fazla vakit ayıracağım ve bir çok yeni proje ile devam edeceğim İnşallah havalı süspansiyon vs vs
Abi neye havali koruk koyacaksin ? Ben onun projeyi kafamda olusturdum kia ceresime yapicam internetten arastirmasini yaptim

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bütün arazi araçlarına ve orta ticari araçlara ve Karavanlara tam ve detaylı bir sistem için çalışıyorum ve Körükler Bursada imalata başlandı bile yakında nette ilanları çıkacak

Birde 10 tonluk kamyon haricinde ilave dingil atilamiyor ilave dingil atan firmalari arayip sorun turkiyede ilave dingil sadece kamyona oda hepsine değil...

Olsaydi kia ceresimi 6x6 yapacaktim aynen boyle olacakti taki Turkiyede yadadigimi hatirlayincaya kadar

Ben bütün arazi araçlarına ve orta ticari araçlara ve Karavanlara tam ve detaylı bir sistem için çalışıyorum ve Körükler Bursada imalata başlandı bile yakında nette ilanları çıkacak

Üzgünüm sitenin yeni formatına alışamadım ! Bahsettiğin sistemleri defalarca inceledim ve bir çok firma ile yazıştım ama Özellikle yurt dışından getirmek hem sorun hemde pahalı benim amacım ise Türkiye'de bulunan ve daha ucuz ve sistem olarak daha farklı ve daha amacına uygun ve kaliteli olarak geliştirmek ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak Yakında bu konuda süprizimi bekle

Üzgünüm sitenin yeni formatına alışamadım ! Bahsettiğin sistemleri defalarca inceledim ve bir çok firma ile yazıştım ama Özellikle yurt dışından getirmek hem sorun hemde pahalı benim amacım ise Türkiye'de bulunan ve daha ucuz ve sistem olarak daha farklı ve daha amacına uygun ve kaliteli olarak geliştirmek ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak Yakında bu konuda süprizimi bekle
Unimoglarimiza olacak mi abi ?

Tabii ki Unimog dizelde zaten kopresör var ve alan olarak en uygun araçlardan biri UNİMOG büüyük abiye çok ayıp olur konu dışı bırakırsak :smiley:

Şimdiden proğramını ayarla havalar ısındığında beklerim yakında tüm sistem tamamlanacak Körükler için kalıplar yapılıyor diğer malzemeler zaten hazır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.