Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmettufan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,840

Etiketler
Ynt: Defender İçin Vinç Ve Vinç Tamponu Arıyorum

vinç tamponu isterseniz offroad boru tampon yapan bi ustam var sizede yaptırabilirim kendi aracımdaki tamponun fotografını atabilirim iyi çalışmalar

fdd mümkünse sizin tamponunuzun resmini koyup bir de fiyatını yazabilirmisiniz? Bizde bilgilenmiş olalım aradan....

tanponun foto sunu atarsanız iyiolur ne kadara yapıyo nerde bu usta istanbuldamı düz tanponda yapıyomu ilginize teşekkürler

Merhaba
Bizde defenderler için özel üretim tampon ve tavan bagajı yapmaktayız iletişime geçerseniz yardımcı olmaya çalışırız teşekkürler
0 551 218 07 74
Fikret ARI

12000 lb sıfır vinç uzaktan kumandalı 2 yıl garantili ve boru tampon 1500 tl. 0543 216 79 32 Numan Yıldırım.

08numan08' Alıntı:
12000 lb sıfır vinç uzaktan kumandalı 2 yıl garantili ve boru tampon 1500 tl. 0543 216 79 32 Numan Yıldırım.

iyi fiyat, güzel kombinasyon... cebe de hoş geliyor aslında.. Bir de fotoğrafı olaydı...

Demirtampon.com adlı sitemizde yaptığımız işlerin resimleri mevcut fikir edinmenizde yardımcı olur.

numan bey 1500 lira vinc dahil diosunuz.geand cherokee zj icin 1500lira diosunuz.arada bu kadar ucurum olmasi normal mi ? bide zj icin demir tamponun o far koruma yeri (boru olan yerler olmayacak) olmadan da yaparsaniz fiyatta nasil bir indirim olur ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oguzhan3434' Alıntı:
numan bey 1500 lira vinc dahil diosunuz.geand cherokee zj icin 1500lira diosunuz.arada bu kadar ucurum olmasi normal mi ? bide zj icin demir tamponun o far koruma yeri (boru olan yerler olmayacak) olmadan da yaparsaniz fiyatta nasil bir indirim olur ?
bu fiyat boru tampon için. Zj için barsız tampon vinçle beraber 1750 tl

vinc im var sadece boru tampon icin fiyat nedir ?

göktu' Alıntı:
tamponun fotosu var mı acaba? uygulanmış halini görebilme şansımız veya?
isteğe göre yapıyoruz abi. boru tamponun Ford ranger için yaptığımız resimleri var . demirtampon.com da var resimleri.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri