Defender için Lastik Seçimi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,035
Ynt: Defender için Lastik Seçimi

Merhaba ben Defender'da 2 takım 235x85xx16 Wrangler M/T eskittim. Bazı arkadaşlar kabul etmeyebilirler ama ben memnunum. Sadece yazın kullanılmamalı, çabuk aşınıyor.
def110
Defender 110
 

Etiketler
Ynt: Defender için Lastik Seçimi

kesinlikle goodyear çok güzel lastik.ben federal M/T kullandıktan sora asla başka bir marka kullanmam hepinize de tavsiye ederim goodyear la giremediğim yerlere federal le giriyorum bana mısın demiıyor.bu sene de dakar rallisinde Federal M/T kullanılmış kullanan pilot süper olduğunu söylüyor.lastikleri www.federalturkiye.com adresinden görebilirsiniz.
 

Ynt: Defender için Lastik Seçimi

bende brıdgestone mt aldım lastik mükemmel ama çok çabuk aşınıyor
 

Ynt: Defender için Lastik Seçimi

ewt tahmin edebiliyorum ama bu tarz markaların fiyatları aşırı pahalı bence.federal lastiklerle arasında ciddi bir fiyat farkı var kullanışlılık bakımından federal M/T derim.fiyat performans bakımından daha iyi
 




Ynt: Defender için Lastik Seçimi

www.federalturkiye.com lastiklerin resmi internet sitesi.Yeni distribütörü mollaoğlu otomotiv diye bir firma
tel:0212 858 21 54 ve 0212 656 76 69
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst