Defender Hurdacıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,802
Ynt: Defender Hurdac?lar?

4 kisi birlesip yedek parca icin bir arac ve geren diger parcalari alabilsek iyi olurdu :smiley:

Etiketler

Ynt: Defender Hurdac?lar?

Sahibinden sitesinde bol miktarda land var hasan abi
Once o araclari degerlendirirsen daha iyi olur gibi saygilar

Ynt: Defender Hurdacıları

ahmet kardeşim izmitte bir arkadaşım var ondan bir sinyal aldım. bikaç ay bekleyeceğim. şimdilik dodgeyle idare edeyim. ama er geç LR sahibi olacağım İnşallah. biraz daha sabredeyim. toplanacak araç alayım ve yavaş yavaş kendim toplıyayım. neresinde nezaman ne yapılmış bilmiş olurum. yakında proğram varmı yakın çevremizde. genelde organizeyi sen başlatıyorsun. saygılar...kolay gelsin.

Yakın tarihte bir plan gözükmüyor. Bir kaç fikrim var. İns gerçekleşir. Saygılar hasan abi

Ahmet yedek parça için araç acaksanız ben karasöre talibim boşuna kaportacılık yaptırtmayın bana :smiley:)

Önder suan araca parça ihtiyacım yok. :smiley:
4 kisi birlesip bir araç alınabılır. alınan araçta ne kullanılır oda belli değil :smiley: Hayat bir risktir desek mi ?

Öndercim arka bahçemde 2 adet boşta duran land var.Birinin rengi yeşil,diğeri mavi.Ben birazdan parçaları sökmeye başlıcam.Akşama geçerken alırsın :D

ulen taze sırtlanlar yedirmem yavrularımı size :smiley:

pazartesi ordayım inşallah ondan sonra doğru ahmetin kaportacısına..

Ankara İvedik Hurdacıları ile ilgili güncel fotoğraf ve bilgileri burda bulabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48201.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR