Defender Hurdacıları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,802

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
Merhabalar Ankarada defender için yedek parça mekanik aksam aksesuar kaporta parçaları alabileceğim yerler ve varsa telefon numaralarını bildirirseniz sevinirim.

Etiketler

Ynt: defender hurdacıları

ankaradaki hurdacılarda işi biliyo artık onlarda yenisi kadar para istiyor zaten ali yüzü düzgün pek bişeyde yok

Ynt: Defender Hurdacıları

Onder biraz daha bekle. Parayı cebe koydukmu ankaranın yolları tastan der yola düşeriz.

nailox41' Alıntı:
ankaradaki hurdacılarda işi biliyo artık onlarda yenisi kadar para istiyor zaten ali yüzü düzgün pek bişeyde yok

Kesinlikle katılıyorum. Megane nın emniyet kemeri için yalnızca kafa alayım dedim 20 TL istediler. Yuh dedim komple kaç para ki ? ? ?

M.K.E. den yeni defender 110 alan arkadaşlar aracın üzerinde eksik ve hatalı parçaları temin konusunda aynı kurumdan faydalanabilirler...Öncelikle satıştan çekilerek hurda sahasına gelen aracı tespit etmeniz ve dilekçe ile müracaat etmeniz gerekmekdedir. Dilekcenizin onaylanmasından sonra parçaları mesai saati içinde sökebilirseniz kendiniz sökemezseniz bir ustaya söktürebilirsiniz. Parçalarla ilgili rapor tanzim edildikden sonra ücretini ödemek sureti ile parçaları alabilirsiniz. Ben 2adet ambulansta bulunan 4 adet kapı 1 adet göğüs 1 adet torpido 1 adet kaput 2adet çamurluk 1 adet ön panel için 887 Tl ödedim.Biraz zor ama yinede denemekde fayda var. Verdiğim parçaların yanında emniyet kemerleri dikiz aynaları km saatleri kalorifer westinghaus debriyaj merkezi de var.

Ynt: Defender Hurdac?lar?

Arac almadan parca satisini yasaklamislardi. Duzenlemede harhangi bir degisiklik yapildimi?

Izmire 60 km uzaklikta parca cenneti var.
Ne yazikki arac almadan bir civata bile alamiyoruz.

ahmet kardeşim merhaba. aliağadan araç alınırsa yedek parça veriyorlarmı. böyle bir mesaj okudumda. araştırmış olduğunu zannediyorum. 20 sinde ihale var ama araçların çok eksiği var gittim baktım. hepside brandalı. ama bütçeme uydurabilirsem bi tane almayı düşünüyorum. ihale çekişmeli olmaz galiba çoğu kişi tek kapı brandalı araca sıcak bakmaz gibime geliyor..selamlar

araç alanlara parça alma hakkı tanıyorlarsa bu güzel birşey. çünkü çoğunda hem kaporta hem yürüyenlerde eksikler var. hatta birkaçında şanzıman bile yok.

Parca aliminin yasaklandigini biliyorum. Fakat sitede arac alindiktan sonra parca alimi belirli bir prosedurden sonra olabiliyormus.
Bildigim kadariyla 5 bin lirada asagiya arac verilmiyor. Masrafiyla en az 10 bin lirayi bulur.
Pisada 10 bin liraya arac bulabiliriz.

aliağdaki araçlar çok dağınık duruyor.onların çoğuna kimse 5.000 tl verip almaz. kapalı olsa neyse hepsi brandalı ve dökük araçlar. acaba ihalede satılmayanları daha sonra düşük bedelle satmazlarmı. ben daha 3 sene önce ihalede alıcı çıkmayan dodge almıştım. aracı seçiyorsun üstündeki numarayı muhasebeye veriyorsun bedelini muhasebeye yatırıyosun sana fatura kesiyorlar aracı alıyorsun sadece faturayla trafikte tescil yapılıyordu. çok kolay olmuştu o zaman. keşke bunlara alıcı çıkmazsa öyle yapsalar iyi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR