barb_alone
SQ_for all
yatağı nereye koyacağız bu birinci soru
korando 2.9 ülkemizde kaç adet var bu ikinci soru
Yatagi icine korando kendi yatak olur korando 2.9 baktim 600 kusur ader var malum sitede bile satilik varyatağı nereye koyacağız bu birinci soru
Rubiconun ve chereokenin yuruyeni ile korandonun yuruyeni aynidir , hatta rubicon eski kasalarin arka difransiyelleri dana 35 ,korandonun ise dana 44 dür , korandolar piyasada arkadaslarla goruldugu kadariyla en ufak 4.89 ayna mahruti ile cikiyorlar, motorlari zaten om 602 , 1999 2000 modellerin orjinal mercedes 4 matik sanzimanli daha sonraki modeller btra 75 avusturalya , o bakimdan cok inceledim durumlar bu şekilmalum sitede olan bazı araçlara baktım çoğunluğu baktığım araçlar arka koltuksuz olarak var ki bunlara arka koltuk koymak kanunen biraz sorun eskisi gibi değil
kötü araç değil fakat hiçbir araç diğerinden üstün değildir her aracın kendi ruhu vardır
ayrıca expedition yapan bu işin uzmanı kişiler yada uzmanı değilde çok km yapan kişiler üç araç üzerinde yoğunlaşıyor ki günümüzde de bu işe soyunan kişiler eninde sonunda o araçlara yöneliyor hatta son dönemlerde bu araç sayısı dörde çıktı ayrıca piyasada aksesuar üretimi de bu araçlar üzerinde yoğunlaşıyor bu araçlardan seçim yapan uzun soluklu kullanımda sorun yaşamıyor hatta bu araçlardan başka araç ile bu yola çıkmayın diye önerilerini dile getiriyorlar gerek yabancı forumlarda gerek kendi blog sitelerinde
bu araçlar
1- Land Rover Defender
2- Toyota Land Cruiser HZJ serisi
3- Mercedes G
4- Jeep Rubicon bu araç son dönemlerde bazı bloglarda expedition olarak önerilen araçlar arasında
abi kötü olmuş , su motoru gibi çalışıyor ayrıca çok sesli motor , motorda canda yok ayrıca , sen patrole cummins atacagına , unimogu benim yaptıgım gibi turbolasana abi, jeepe cummins atsan ne atmasan ne ağır motor canda yok motorlarda mercedes motor bul abi bunların yerinePatrolde şanzuman ve arazi şanzumanı akuple ! arada Amerikanlar gibi ara şaft yok ve bizim as 600 den büyük ana şanzuman var
abi kötü olmuş , su motoru gibi çalışıyor ayrıca çok sesli motor , motorda canda yok ayrıca , sen patrole cummins atacagına , unimogu benim yaptıgım gibi turbolasana abi, jeepe cummins atsan ne atmasan ne ağır motor canda yok motorlarda mercedes motor bul abi bunların yerinePatrolde şanzuman ve arazi şanzumanı akuple ! arada Amerikanlar gibi ara şaft yok ve bizim as 600 den büyük ana şanzuman var
mercedes motor deniliyor durmadan ben mercedes motorun canını ciğerini bilirim kullanmadığım motoru yok gibi dizelde hatta om617 turbo versiyonunu bile kullandım ki ülkemizde bu motor ile gelmiş araç sayısı 20 yi geçmez
mercedes motoru olarak kullanılacak ürünler genelde kamyonet veya panelvan serilerinde kullanılan motorları tercih etmek gerek fakat uzun sıkıştırmalarda kullanılacak motor serileri azdır örnek mercedes G serisi W460 modelinde ağır şartlar için kullanılacak motorlar bellidir
daha önce örneğini verdiğiniz om606 versiyon motorun neden çok kısa süre 177hp kullanıldığı hakkında bilginiz var mı acaba
ayrıca hala bu motorların bulunamadığını iddia ediyorum ki hurdacılarda bu motorları satışı düşük olduğundan almıyor lar yada komple parçalayıp öyle satıyorlar ve fiyatlar çok uçuk seyrediyor
mercedes motor deniliyor durmadan ben mercedes motorun canını ciğerini bilirim kullanmadığım motoru yok gibi dizelde hatta om617 turbo versiyonunu bile kullandım ki ülkemizde bu motor ile gelmiş araç sayısı 20 yi geçmez
mercedes motoru olarak kullanılacak ürünler genelde kamyonet veya panelvan serilerinde kullanılan motorları tercih etmek gerek fakat uzun sıkıştırmalarda kullanılacak motor serileri azdır örnek mercedes G serisi W460 modelinde ağır şartlar için kullanılacak motorlar bellidir
daha önce örneğini verdiğiniz om606 versiyon motorun neden çok kısa süre 177hp kullanıldığı hakkında bilginiz var mı acaba
ayrıca hala bu motorların bulunamadığını iddia ediyorum ki hurdacılarda bu motorları satışı düşük olduğundan almıyor lar yada komple parçalayıp öyle satıyorlar ve fiyatlar çok uçuk seyrediyor