Defender Çıkma Parçalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,995

ndogru

Kamp II
Yer
Trabzon
2.5 dizel motor+ lt77 şanzıman+ arazi şanzımanına ek olarak ,
Manuel direksiyon kutusu (sağlam) 150 tl.
2 adet ön kafa ( fren diskleri+akslar üstünde) bir diskte 2cm kadar ucdan aşınma var : 500 tl
Mazot deposu (sarı kaynakla tamir edilmiş) 50 tl .
2007 model üstü ön armut komple (büyük kovan için/ince freze) çok temiz 500 tl.

Etiketler

Ynt: Defender Çıkma Parçalar

abi merhaba, bu gün aks kestim ve dönüş yolunda ön karpuz dağıldı. Senin armut olur mu benim aracıma??? Çok acil cevaplayabilirsen sevinirim, aracım 90 model...

Umut beye pm atmıştım , armut yeni model eski kovanlara uymuyor , teşekkürler.

ahmet bey lt77 şanzıman duruyorsa hem durumu hakkında bilgi hemde fiyat almak isterim.

Lt 77 ve arazi şamzımanı TSK çıkması araçtan indirdik. Vites geçişleri normaldi 3-5 km yol yürüyüp park ettik sonra revüzyona getirip şanzıman motor indirip yeni tip şanzıman ve puma motor attık , yani şanzımanların net durumu hakkında bilgi sahibi değilim . Arazi şanzumanı ile birlikte 1500 tl.

ahmet bey bana sadece şanzım lazım mümkünse sadece şanzıman için fiyat istiyorum.mail adresime telefon numaranızı yazarsanız konuşabilirizde böyle biraz uzun sürecek )) mdirican@ekolay.net

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

SON KONULAR

Geri