aynı sorun bendede var ısıtma bujilerini 5-10 defe aç kapa ancak çalışıyor....bende değiştirecem galiba ....siz bi yapın bakalım fiat alalım bizde değiştirelim....pahalı olursa baharı bekleriz
Isıtıcıyı aldım kendim taktım gösterge. Tablasında boş olana taktım kontağı açıyorum bekliyorum lamba sönenee kadar çalıştırıyorum tek marş hava sıcaklığına göre değişiyor ısınması göstergeyi söktüm yağ lambasını bozdum akü lambasını bozdum uğraştım düzeldi lamba sönmede çalıştırsak bujiler yanıyormuş hep dizel kullandım bd30 motor hariç diğerleri kışın hep sıkıntı veriyordu serieste tek marşta çalışıyordu
Yuh Erdal Nasıl Defendercı Seriescisin olm sen?
Ben seriesi elektronik ateşlemeye çevirmiştim. Platinsiz manyetik ateşlemeli distribütör, yüksek voltak bobin, ona uygun kablo ve bujiler. Cillop gibi olduydu, Ankarada malum platin ayarı yapacak ustaların %99'u öldüğü yada 98 yaşında olduğundan nefret edip böyle yapmıştım. Kışın çalışması vs çok çook fark ediyor.
Yuh Erdal Nasıl Defendercı Seriescisin olm sen?
Ben seriesi elektronik ateşlemeye çevirmiştim. Platinsiz manyetik ateşlemeli distribütör, yüksek voltak bobin, ona uygun kablo ve bujiler. Cillop gibi olduydu, Ankarada malum platin ayarı yapacak ustaların %99'u öldüğü yada 98 yaşında olduğundan nefret edip böyle yapmıştım. Kışın çalışması vs çok çook fark ediyor.
Defender den çok memnunum van sanayi yolunu unuttum series le başladım 5 sene usta oldum streç filmle series debriyajını yaptım westing hauos fren sistemini seriese taktım varsın elektronikten anlamıyalım bulaştı bana ikinci araç series 3 aldım 73 model orjinal ingiliz hemidee orjinal ingiliz zamanla senden öğreniriz abi elektroniği bi arada aks değiştirmiştim eski sistemden yanayım ama Disco'nda hoşuma gitmiyor değil hayranı olduğum düldülü devrettin disco aldın ben sattım defender series aldım başka araç düşünmüyorum ilerde devretsem 130 alırım series 2 alırım emekli olduğunda seriesi devredeyim sana abi emekliliğin geçer
bu ısıtıcıları değiştirmek zor bişeymi bi ince ayar falan gerekiyormu ....bizde yapabilirmiyiz acaba....bi de bu bujilerin sağlam olup olmadığını nasıl anlarız.....hepsini bir mi değiştirmek gerekiyor
bu ısıtıcıları değiştirmek zor bişeymi bi ince ayar falan gerekiyormu ....bizde yapabilirmiyiz acaba....bi de bu bujilerin sağlam olup olmadığını nasıl anlarız.....hepsini bir mi değiştirmek gerekiyor
Yok abi bir kaç kablo biri enjektöre bir akü biri kontak şeması var kutusunda geçen ay değiştirmiştim zorlandığım yer gösterge paneli orda boş bi lambaya takayım derken anlamadım yağ müşiri yandı akü yağ lambasını bozdum sakin kafa ile diğer gün yaptım ama yağ müşiri aldım