Merhabalar, adim Fatih foruma yeni katildim benzer bir konuda desteginizi rica edecektim. Yarin bir defender 1995 model 110 2.5 benzinli defender almak icin araci ustaya gostermeye gidecegim. Sizce almadan önce gösterirken en çok neye dikkat etmeliyim. Bir iki madde ile en önemli baktirmam gereken kisimlari yazarsanız sevirim. Bir de 1995 model pek piyasa da goremedim bu da beni işkillendirdi cunku hep gorduklerim 91-92 ya da 93 model.. Tesekkurler.
Omer Bey cevabınız icin cok tesekkurler. Istanbul Umraniye'de Muhammet ustaya gosterecegim araci. Bir tek bana onerilen ve arkadasım vasitasi ile tanidigim o var cunku. Araci dun kullandım test ettim ilk deneme itibari ile biraz garipsedim cunku konfor yok ve bana biraz kamyonet havası verdi ama alisacagimi dusunuyorum Servis ile ilgili yaptiginiz kategorileri aynen yapacagim.. Paylasımlarınızı merakla bekliyorum, yarın bakacagım. tekrar tesekkurlerFATİH Bey Merhabalar, yaşadığınız yeri yazsaydınız daha sağlıklı bir servis önerme şansım olurdu, ama götüreceğiniz yer LAND ROVER servisiyse
kısa bir sürüş deneyimi ve kontrolun ardından zaten bir kağıt alıp üzerine HEMEN + KISA BİR SÜRE İÇİNDE + İDARE EDER ama DEĞİŞİRSE yerinde olur şeklinde 3 grupta yapılması gerekenleri sıralayacaktır. Araçlara ilgi gösterilirse 91, 92 veya 95 hala güvenle kullanılabilir. İlk DEFENDER İngilterede 1949'da üretildi ve 29 OCAK 2016'da (Sadece İngiltere'de) üretime son verildi.
Uzak Doğuda'ydım henüz döndüm, yarın vaktiniz olursa bu sayfaya lütfen bakın, 1952 WILLYS Jeeplerin Bayramından (Evet Her Yıl Güney Amerika'da Bayramı kutlanıyor) ve Land Rover Defender'ı Dağlarda kullananların fotoğraflarını yükleyeceğim. Selamlar, Ömer.
Merhaba Omer Bey,Cemafer ustayi biliyorum ama bir abimizin onerisi uzerine Muhammet ustaya gittik. Araci dun gosterdim Muhammet usta onay verdi ve nihayet bende bir defender sahibi olmak uzereyim. sizin yerinize de mutlaka ugrayacagim. TesekkurlerFatih Bey Merhabalar, bizimde yerimiz ÜMRANİYE'nin ATAŞEHİR tarafındaki ucundayız, TEM'e yakınız.
Bostancı Sanayi'den CEMAFER Ustam bu bölgede (4x4) Servis Ana Merkezidir aklınızda bulunsun.
4x4 Garaj - Off Road Araçları, Off Road Araç Yapımı, Off road Araç Tamiri
Selamlar, Ömer.
Cok tesekkurler Paylasimlari gördüm WILLYS festivali oldugunu da ogrenmis oldum Defender in efsane oldugu ayri bir konu ve taritisilmaz ancak bir de urettigi tum modellerin toplaminin yer yuzunde helan %72 sinin kullanilmaya devam ettigi tek arac markasi diye birsey okumustum bu da ayri ilginc bir bilgi. Hepimize kazasiz belasiz keyifli suruslerFATİH Bey Merhabalar, HAYIRLI olsun, ALLAH KAZASIZ, BELASIZ Güzel Günlerinizde kullanmayı nasip etsin.
DEFENDER ve WILLYS fotoğraflarını yüklemiştim gördünüz mü? Selamlar, Ömer.