Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Asfyrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,250
benzinli modeller 2.5 düz olarak performans olarak tatminkardan aşağıda bir durumda ayrıca daha sonradan modifiye etme imkanı yani motor değişimi seçenekleri çok az V8 e terfi etmeyi planlasanız yakıt çok yüksek oluyor

dizel seçenekler düz dizel dahil daha sonradan güç yükseltimi için motor değişim seçeneği daha fazla olmakta ayrıca kullanım maliyetleri daha düşük yakıt bakım gibi

Etiketler

merhaba ben de siteye yeni üye oldum ve birkaç gündür satılık (takas olabilir) defender 110 arıyorum? mujdatasln@hotmail.com
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz tanışma köşemizde kendinizi tanıtırsanız çok daha iyi olur. Defender için facebook üzerindeki grupları kullanmanızı tavsiye ederim. Araç satış siteleri vb yerlerden daha uyguna bulabileceğinizi düşünüyorum.

eliniz anahtar tutuyorsa alın hobi amaçlı uğraşın derim yok ben uğraşamam diyorsanız bulaşmayın arazıden de araçlardan da soğursunuz sonra yaw her filimde çıkıyor ne efsane araçmış deyip rüzgarına kapılmayın içine girince kör kuyu misali yutar adamı alacaksanızda düz disel ile başlayabilirsiniz imkanlar dahilinde yoksa 130 bine kadar giden astronomik fiyatlar mevcut gülün geçin isteyene değil verene bakın saygılar selamlar

nissan motorlusu orjinal versiyon olarak yok sadece adepte edilmesi kolay olan bd30 serisi nissan motor ile upgrade edilmiş modeller var ki sonradan kullanıcı tarafından değiştirilmiş olan araçlardır şu da var bd30 motor takıp memnun olmayan daha herhangi bir paylaşımda bulunmadı yani ideal sonradan takılacak motorlardan biri
  • Teşekkurler abicim bilgilendirdiginiz icin aynen sonradan takilmiş

nissan motorlusu orjinal versiyon olarak yok sadece adepte edilmesi kolay olan bd30 serisi nissan motor ile upgrade edilmiş modeller var ki sonradan kullanıcı tarafından değiştirilmiş olan araçlardır şu da var bd30 motor takıp memnun olmayan daha herhangi bir paylaşımda bulunmadı yani ideal sonradan takılacak motorlardan biri
  • Teşekkurler abicim bilgilendirdiginiz icin aynen sonradan takilmiş
    eliniz anahtar tutuyorsa alın hobi amaçlı uğraşın derim yok ben uğraşamam diyorsanız bulaşmayın arazıden de araçlardan da soğursunuz sonra yaw her filimde çıkıyor ne efsane araçmış deyip rüzgarına kapılmayın içine girince kör kuyu misali yutar adamı alacaksanızda düz disel ile başlayabilirsiniz imkanlar dahilinde yoksa 130 bine kadar giden astronomik fiyatlar mevcut gülün geçin isteyene değil verene bakın saygılar selamlar
    Aynen abi bazi fiyatlar şaka gibi zaten anahtari alip kaputu acip veya altina yatip birşey yapamadiktan sonra abi bi anlami heycani kalmiyor o yag bulaşcak eline ki zevk alasin teşekkurler bilgileriniz için

defender alacak kişilere yorumum

çok farklı kişiselleşen bir araç eğer sevda defender ise ewt bir efsane ama ülkemizde çoğunlukla devlet kullanımından çıkmış araçlar piyasada alınıp satılıyor kişisel araçlar yok denecek kadar az genelde yılların yorgunluğu üzerlerinde oluyor

işte bu sebeplerden dolayı zaman ayırın ve kendinize uygun toparlayacağınız bir defender edinin

Arkadaşlar öğretim görevlisiyim ama sürekli defender topluyorum satıp yenisini topluyorum zaman geçiriyorum.Defenderi çok iyi bilen biriyim araçın hız limiti 140 tamamını araç yapıyor fakat defenderler hız yapmak için üretilmemiştir.Asfaltda kötü arazide üzerine araç yoktur araçınız biraz bakımlıysa sanayiye kolay kolay uğramazsınız araçda beyin nerdeyse yoktur tamamı mekanik üzerine kurulmuştur buda arıza riskini milumuna cekiyor.
Defender alacaksanız dikkat etmeniz gerekenler.
1.kaporta ( kaporta alimunyum olduğundan araçlarda dalga olur mümkün olduğu kadar macunlanmamış olması tavsiye edilir .
2.şanzuman ve yavru şanzuman düzgün çalışıyor olmalıdır.

motor önemli değildir . Ayrıca defender motorları buhar yapar buharı kesemezsiniz soba borusu gibi üflemesin yeter.
hocam bize 110 luk bir defender bulsan hakkınızı versek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR