zaferyangin
Ana Kamp
Ben de Defender almayı düşünüyorum. Ancak benim ki biraz farklı. Ben mevcut olan SW Focus aracımı satıp tek araç olarak böyle bir şey düşünüyorum. Uzun yolda yapmak, yaylalara çıkıp kamp da yapmak yani hepsini bir arada yapmayı düşünüyorum. Hal böyle iken, düz dizel bana çok ağır gelir. Yeğenimde 110 kasa kamyoneti var. Oldukça konforsuz. Konfor derken sürüş konforundan bahsediyorum. Araziye girip onca engebeli yerlerden geçerken aracın süspansiyonu kamyonet olmasına rağmen oldukça hoşuma gitti bu da ayrı. Sürüş karakteri olarak hız eskiden delilik boyutlarında idi. Ancak artık normal yolda da 90 - 120 km/h aralığında gidiyorum, otobanda da. Virajlarda da biraz daha hızımı düşürüyorum. Yani anlayacağınız hız olayı yok. Motosiklet kullanıcısıyım ancak motorumu Arama Kurtarma Köpeğim sayesinde satmak zorunda kaldım. Hal böyle iken de çok sevdiğim kamplarımı şuan ki aracımla da yapamıyorum. Duster düşündüm sıfır alayım, hem işletme maliyeti de düşük vs. ama bana küçük gelecek diye düşünüyorum.
Sorum şöyle olacak, tek araç ve uzun yol da yapacağı için, motor seçeneği ne olmalı? Şanzuman seçeneği ne olmalı? Yada kardeşim deli misin, defender alınır mı bu saydıkların için? Defender sadece haftasonu ormana dalıp kaybolmak için, uzun yol onun neyine mi dersiniz?
Sorum şöyle olacak, tek araç ve uzun yol da yapacağı için, motor seçeneği ne olmalı? Şanzuman seçeneği ne olmalı? Yada kardeşim deli misin, defender alınır mı bu saydıkların için? Defender sadece haftasonu ormana dalıp kaybolmak için, uzun yol onun neyine mi dersiniz?