defender almak ıstıyorum..bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keremgs_05 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,996

keremgs_05

Yeni Üye
arkadaslar seat cordoba aracım var 99 model takas yada satarak hayalımdekı defenderıma ulasmak ıstıyrm eger ılgınenler ve yardımcı olmak ısteyenler olursa lutfen bılgılerınızı paylasın benımle...

Etiketler
Ynt: defender almak ıstıyorum..bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

kendinizi biraz daha detaylı tanıtırsanız. cevaplar daha iyi şekillenecektir.
defender hastalığına yakalanmışsanız, ilk önce sitedeki land rover bölümünü iyice incelemenizi tavsiye ediyorum. buna göre aracınızın sizin benzinlimi dizel mi almak konusunda karar vermeniz gerekecek. bu sitede ve 2.el araç sitelerinde çeşitli ilanlar var.

Defender almaya karar vermişsiniz, ki bence bu en kolay verilebilecek karar ;D
asıl önemli karar, ne seviyede bir defender almak istediğiniz, alıp baştan aşağı zevkini ve zorluğunu göze alarak toplamak mı, yoksa toplanmış alıp kontağı çevirip araziye çıkmak mı..
bence sitedeki konuları dikkatlice inceleyip öncelikle buna karar veriniz..

Kararınız ve defender iniz şimdiden hayırlı olsun..

Burak ey iyi geceler
Bu saatte defende e dakmış bulunuyorum.Cümleten hayırlı olsun sahibinden.com da kayseride bir tane defender var 7.500 tl istiyor.Özel harekattan çıkma imiş.Bu araç bu araçlar o kadar ucuzmu yoksa satarken hurdamı satıyrlar ?

teşekkür ederiim

kayserideki defenderler konusunda bilgilerimi paylaştım ilgili linki bulursanız çok faydalanırsınız

ByKA' Alıntı:
Burak ey iyi geceler
Bu saatte defende e dakmış bulunuyorum.Cümleten hayırlı olsun sahibinden.com da kayseride bir tane defender var 7.500 tl istiyor.Özel harekattan çıkma imiş.Bu araç bu araçlar o kadar ucuzmu yoksa satarken hurdamı satıyrlar ?

teşekkür ederiim

kokteknik' Alıntı:
kayserideki defenderler konusunda bilgilerimi paylaştım ilgili linki bulursanız çok faydalanırsınız

Bu araçlar la ilgili tecrübeli arkdaşlar var onların konularını ve mesajlarını takip edebilirsinz. Siz benim önceki mesajımda belirtmiş olduğum birinci seçeneği seçmişsiniz sanırım :D

benım tanıdıgım ustalar fln cok var ben defenderı 6yıldır kovalıyrm.meraklısıyım..ayrıca o kayserıdekı araclar resımdekı gıbı dgl polıs bı tanıdıktan aldım haberını.hurda olarak satıyomus.yedek parca olarak..

merhaba, aramıza bi defender daha katılması çok hoş
ben de aracımı 6-7 ay önce ankaradan ihaleden aldım, şahsen kendim toplamayı tercih ettim , sebebine gelince daha sonradan süpriz olmasın diye neresinde ne var , yada ne yok bilmek istedim
6 yıldır arıyorum demissiniz o zaman sabır konusunda prob. yok demektir. kaportasına aldanmadan mekaniğini anlayan girine göstererek araç seçmenizi tavsiye ederim
parçası bol , toplaması zevkli , kullanması keyifli bir aracınız olcağına inanın
hatta şöyle diyebilirim, defender öyle bir araç ki bir birinin aynı 2 tane bulamazsınız herkes kendine özel bişeyler katar çünü , hayırlısı olsun güle güle kullanın şimdiden

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

SON KONULAR

Geri