T.Niron
Yeni Üye
Verdiğiniz yanıttan bir aracı ayırmam gereken bölümleri doğru olarak kabul ediyorum. Yani bu 5 ana başlıkta değerlendireceğim. Bundan sonra araştırmalarımı ona göre yapacağım ve notlarımı bu 5 başlık altında toplayacağım.yürür:R380 şanzıman
motor:300 tdi
şase: 500 bin gibi rakamlara 5 kapı yoktur ancak 2 kapı kamyonet olabilir
kaporta:bu araçlarda pek kaporta bakılmaz alçıpan çimento ne varsa vardır takılma iyi bir kaportacı harikalar yaratabilir
hidrolik direksiyon mutlaka olmalı
aksesuar:dipsiz kuyu ihtiyacın olmayan hiç bir aksesuara para ödeme üzerinde hepsi güzel durur ancak sana yaramadıktan sonra nafile
sana tavsiyem yapılı bir araç alman teferruat ile uğraşma
,https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-land-rover-arac-cok-temiz-1079349872/detay
bak bu ilanda yukarıda yazılan hemen hemen bütün özellikler mevcut ancak kullanıcı yazının sonunda ne ile sadece takas ederim diyerekten bir seçenek sunmuş yani bunu aldım ancak şimdi bunu istiyorum durumu davulun sesi ancak uzaktan hoş gelebilir saygılar sevgiler
Fiyat konusu özünde değişken olabilir. 500.000 neden telaffuz edildi bilemiyorum ama belki 600 belki 700.000 olur belki bu sene bütçemi aşar 2 sene sonra olur, belki de hayal olarak kalır bilemiyorum. Vaktimin çoğunu içinde geçireceğim ve dışarıdan karavan, kamyonet veya tanımlanamayan bir cisim gibi durmasını istemediğim için, biraz araba biraz da havalı olması içn 5 kapı da ısrarcı olacağım sanırım.
Hal böyle iken başlıkla ilgili olarak benim başka sorum kalmadı sanırım. Farklı başlıklar altında bu bilgiler ışığında yeni sorularımı soracağım. Hata yapıyorsam yönetim lütfen beni yarsın ve başlıkları birleştirsin.
Cevabınız için teşekkürler