Defender Aldık Sonunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gurol OZYILDIRIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,767

Gurol OZYILDIRIM

Ana Kamp
Yer
ESKİŞEHİR
Sevgili Arkadaşlar Uzun süredir aranızdayım forumda özellikle Garaj bölümünde çok vakit harcadım Hep imrenerek yapılan Defender'leri izledim bir çok tecrübe gördüm okudum.Özellikle Göktuğ'un aracını çok ama çok beğendim tam benim istediğim defender diyebilirim,fakat aracın tescil işlerinin takılıp kalması beni de Göktuğ kadar üzdü.
Çok istiyordum hurdalıktan alayım yavaş yavaş inceleyerek toplayayım ama bir tescil işi böyle ise ben çabuk sıkılırım ve arabayı o şekilde bırakmaktan korktum açıkcası.

Aramalarım sonucu avcı arkadaşlarımdan birinde olduğunu ve satmak istediğini duydum ve telefonla aracı görmeden telefonda alma işinin büyük kısmmını bitirdik ve bir gece arabayı görmeye gittim ve hatta daha müsait bir otoparka çektim araçı 7 veya 8 km kullandım tam bir hüsran frenler zayıf egzos patlak içeride durulmuyor kapılar kitlenmiyor şöför kapısı üst menteşesi kopuk sol kolla onu tutmak gerekiyor, içi toz toprak arac 2010 8 ayında muayeneye girmiş o günden beri yatmakta.Şimdilik sizleri fazla sıkmadan bir iki resim ekliyeyim arabada yapılacak o kadar çok iş varki onlarıda garaj bölümünde aktarırım ve sizlerin tavsiyelerine baş vurabilirim.

15q583r.jpg

3091u0y.jpg

2lwr7kw.jpg

16glufr.jpg

Etiketler
Ynt: Defender Aldık Sonunda

Hayırlı olsun aracınız kazasiz belasiz güle güle kullanmanızı dilerim. İnşallah istediğiniz gibi yapacak ve çok güzel bir defender sahibi olacaksınız.

Araç bilgilerini yazmayı unutmuşum 1988 model dizel Ruhsatta otomobil arazi taşıtı olarak M1G olarak kayıtlı 5 kişilik trafiğe tescil tarihi 20 03 2008 hatta görebildiğim kadarıyla orjinal rengi mavi içerisinde bir çok boyanmamış yerlerinden anladığım.

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım allah kaza bela vermesin tez zamanda toparlarsın umarım sana bu çetin yolda başarılar dılerim tabi sabrınıda beraber versin :D

Hayrılı olsun ;

Gönlünüze göre toplayıp evladiyelik bir araç çıkarırsınız umarım.

Sakıncası yoksa aracı ne kadara aldıgını yazabilirmisiniz.Malum sitede oldugu gibi alırsan 8 bin eger yaptırmak istersen masrafa göre satılan defenderler var.
ilan

bence ilanı degerlendirmek sizin icin her bakımdan daha avantajlı olur.Hiç degilse aracları satan usta olunca herhangi bi sorun oldugunda direk yardım talep edebilirsiniz.

Edit: İlanda siyah bi defender var onu aldıgınız sandım il başta araclar dışardan cok benziyor ön tanpon ve yan basamaklar farklı olmasaydı o defenderi aldıgınızı sanacaktım.

SERİ 3 109' Alıntı:
Vaktiniz mi çok, paranız mı çok anlıyamadım. Hayırlı olsun.
Vakit pek yok,para işi de gülü seven dikenine katlanır miktarda yanlız bir ofroad kullanıcısı değilim doğa ve av gezilerimde beni yolda birakmayacak kadar toplamak istiyorum.Bu da ne kadar tutarsa diyelim biraz detaycı biriyim eğer bir yerinde promlem görüyorsam düzeltmek isterim hurdalıktan alsaydım komple baştan sona her yerini bilecektim fakat bu araç bu haliylede beni tatmin edeck gibi duruyor gördüm eksikleri yaptıktan sonra.

off_road' Alıntı:
Sakıncası yoksa aracı ne kadara aldıgını yazabilirmisiniz.Malum sitede oldugu gibi alırsan 8 bin eger yaptırmak istersen masrafa göre satılan defenderler var.
ilan

bence ilanı degerlendirmek sizin icin her bakımdan daha avantajlı olur.Hiç degilse aracları satan usta olunca herhangi bi sorun oldugunda direk yardım talep edebilirsiniz.

Edit: İlanda siyah bi defender var onu aldıgınız sandım il başta araclar dışardan cok benziyor ön tanpon ve yan basamaklar farklı olmasaydı o defenderi aldıgınızı sanacaktım.
Ben biraz daha uygun aldım heralde bu haliyle 10 000 tl ye mal oldu 5 000 de üzerine harcasam tam istediğim gibi olur zannediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR