macir_ertan
1995 Defender
Selam arkadaşlar Pazartesi günü ani bir kararla önceden aldığım ve aracımın içinde öylece durup duran ve son günlerde aracıma binen inen,etrafımdaki bilmeyen kişilerin(bu nedir?otomatik silahmıdır?demir kesme aletimi?...kriko dediğimde yalaaaaan) soru ve cevaplarıyla gözüme daha da bir batmaya başlayan Kings 4WD Hi Jack'ıma en sonunda paslanmaz demirden kabin içine montaj aparatı yaptırdım kullanılan elektrodlar ve vidalar da yüksek kaliteli paslanmazdandır ayrıca resmini çekmemişim montaj aparatının sağ ve sol uçları 40'ar cm kıvrılan uzantıları arkadaki koltukların yaslanılan tarafındaki vidalara sabitlenmiştir.Montajdan sonra yeterince zorlu bir denemeden sonra en ufakcık bir vibrasyon kaydedilmemiştir bir deyişle arabaya layık taş gibi oduğunu en azından ben düşünüyorum 4 yerden vidalandı,umarım olmuştur görüşlerinizi almak isterim buyurun resimler ayrıca yakın çevremde son birkaç haftadır yaptığım gezintiler esnasında çektiğim resimleri de siz Defender sevdalılarıyla paylaşmak istedim memlekete kucak dolusu selamlar