Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macir_ertan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,009

macir_ertan

1995 Defender
Yer
Хасково-Bulgaristan
Selam arkadaşlar Pazartesi günü ani bir kararla önceden aldığım ve aracımın içinde öylece durup duran ve son günlerde aracıma binen inen,etrafımdaki bilmeyen kişilerin(bu nedir?otomatik silahmıdır?demir kesme aletimi?...kriko dediğimde yalaaaaan) soru ve cevaplarıyla gözüme daha da bir batmaya başlayan Kings 4WD Hi Jack'ıma en sonunda paslanmaz demirden kabin içine montaj aparatı yaptırdım kullanılan elektrodlar ve vidalar da yüksek kaliteli paslanmazdandır ayrıca resmini çekmemişim montaj aparatının sağ ve sol uçları 40'ar cm kıvrılan uzantıları arkadaki koltukların yaslanılan tarafındaki vidalara sabitlenmiştir.Montajdan sonra yeterince zorlu bir denemeden sonra en ufakcık bir vibrasyon kaydedilmemiştir :smiley: bir deyişle arabaya layık taş gibi oduğunu en azından ben düşünüyorum ;) 4 yerden vidalandı,umarım olmuştur görüşlerinizi almak isterim buyurun resimler ayrıca yakın çevremde son birkaç haftadır yaptığım gezintiler esnasında çektiğim resimleri de siz Defender sevdalılarıyla paylaşmak istedim memlekete kucak dolusu selamlar

Etiketler
Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması

Mehaba açtığım konu üzerinden neredeyse 10 gün geçmiş kimsenin dikkatini çekmemiş,düşünüyorum da yalnış yere mi konu açtım neyse herkese selamlar :-X :-\ :smiley:

ne yalan söyleyeyim hi liftten başka aracınız dikkatimi çekti. Çok yakışıklı maşallah. Güle güle kullanın. Garaj bölümüne açsanız daha iyi olabilirdi konuyu.

serci07' Alıntı:
ne yalan söyleyeyim hi liftten başka aracınız dikkatimi çekti. Çok yakışıklı maşallah. Güle güle kullanın. Garaj bölümüne açsanız daha iyi olabilirdi konuyu.

Tesekkur ederim Serkan bey begenmeniz beni de mutlu etti,evet sizin de dediginiz gibi keske garaj bolumune acsaydim konuyu bende farkina vardim ama biraz gec oldu 10 gun kimse kasinin altinda gozun var demedi yav :smiley: :smiley:

JOSHUA9' Alıntı:
Cok akillica ve sik. Bravo.

Sagolun JOSHUA9 esmer vatandaslardan safkan bir demirci ustasiyla paslanmaz malzemeleri almaya gittigimizde neyi tam olarak yaptirmak istedigimi tam olarak kavrayamamisti,hatta krikoyu gorunce neye yaradigini bile anlamamisti titizlikle ve yapacagimi isi sabirla anlatip 5 kere olcup birkere hareket ettik sonuc resimlerden bile gorundugunden mukmmel oldu bence usata isi sonuclandirdiginda sizin gibi ayni kelimelere yakin kullandi akilli isi ve pratik dedi zira ustanin en basta fikri on demire monte etmek yada arka tamponun altina montajiydi o zaman cocuklara gun dogacakti oyun acisindan ;D

hi-jack içerde değilde dışarda olsa hem lazım olduğuna erişilebilirlik hemde şık bir görüntüsü oluyor
aracınızı bol çamurlu günlerde kullanmanız dileyiğle

kokteknik' Alıntı:
hi-jack içerde değilde dışarda olsa hem lazım olduğuna erişilebilirlik hemde şık bir görüntüsü oluyor
aracınızı bol çamurlu günlerde kullanmanız dileyiğle

Haklisiniz hocam hele aracin arkasindan yukariya dogru yapilmis montajlar internet arastirmalarimda hosuma giden en guzel montajlardi evet ilk dusuncem benim de bu yondeydi arka sol tarafa montaj etmeyi dusundum plaka var,saga dusundum kapi acilirken engel olacak ee,,istepne lastigine dusundum cunku oyle uygulamalar da vardi dogrusu pek hosuma gitmedi zaten ne zaman kullaniriz kullanmayiz bilinmez ama JACKim iceride yanimda :smiley: elimin altinda ve olmasi hatta onun orada oldugunu bile dusunmek bende bagirsak dugumlenmelerine sebep oluyor acayip tarifsiz bir heyecan mi hastalik mi desem iyi dilekleriniz icin tesekkur eder memleketime kocaman selamlar ederim

macir_ertan' Alıntı:
Haklisiniz hocam hele aracin arkasindan yukariya dogru yapilmis montajlar internet arastirmalarimda hosuma giden en guzel montajlardi evet ilk dusuncem benim de bu yondeydi arka sol tarafa montaj etmeyi dusundum plaka var,saga dusundum kapi acilirken engel olacak ee,,istepne lastigine dusundum cunku oyle uygulamalar da vardi dogrusu pek hosuma gitmedi zaten ne zaman kullaniriz kullanmayiz bilinmez ama JACKim iceride yanimda :smiley: elimin altinda ve olmasi hatta onun orada oldugunu bile dusunmek bende bagirsak dugumlenmelerine sebep oluyor acayip tarifsiz bir heyecan mi hastalik mi desem iyi dilekleriniz icin tesekkur eder memleketime kocaman selamlar ederim.D'kkatimi cekti bana yazdiginiz bu cevap sizin 2151ci mesajiniz cok ilginctir benim en ugurlu sayim budur cok tesekkurler

işte bu

P1140529.JPG

Tamam evet budur,hocam port bagaj oldumu heryere tuttur ama ben hayat boyu portbagaj kullanmayi bile gusunmuyorum araciniz hakikaten muhtesem gorunuyor heyecan verici selamlar :smiley:

Selamlar,

aslında yapılandan keyif alınmış ve bence önemli olanda bu.oldukça şık.merakımdan nette biraz araştırdım az önce ve araç dışında montaj yerlerini inceledim.evet onlarda oldukça iyi.bu arada fotolarınız ve aracınız gerçekten çok hoş görünüyor
saygılar.

ErMar' Alıntı:
Selamlar,

aslında yapılandan keyif alınmış ve bence önemli olanda bu.oldukça şık.merakımdan nette biraz araştırdım az önce ve araç dışında montaj yerlerini inceledim.evet onlarda oldukça iyi.bu arada fotolarınız ve aracınız gerçekten çok hoş görünüyor
saygılar.

Saygı bizden efendim bazılarına göre çok ilkel gelen bu çirkinin her kıvrımına her vidasına ve parçasına bakmaktan zevk alan biri olarak sizin de dediğiniz gibi çok keyif alarak yapılan bir çalışma oldu beğeniniz ve kıymetli yorumunuz için çok teşekkür eder memlekete selamlarımı yolluyorum

Benimde gözüm araca takıldı. Kazasız belasız güzel günlerde. Çok iyi bir 90

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR