Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,336
Ynt: defender 110 a taksi giydirmesi filim yapılabilirmi

yanlış bilgi vermişim a5 miş haberi net te çok aradım ama bulamadım bende gazetenin fotoğrafını çekmek zorunda kaldım :(

[attachment=1]

Resim.jpg

Etiketler

fiyatlar tamamen tuttrabildiğine, örneğin 2000 e kaplanan bir aracın aslında malzeme maliyeti 300-500 ü geçmiyor
geri kalan tamamen işçilik adı altında bir para. şu anda piyasada az yapan yer var zaman geçtikçe fiyatlar düşücek.

çok para yaa ben 1300 tl ye aracı zaten yenıden boyatıyorum defender için çok lux

ben hani ucuz olabılır boyanın çizilme ve deforme olma süresini uzatmak amaçlı yapılabılır dıye düşünuyordum ama bu paralara yapılıyorsa varsın çizilsin araçç

Ynt: Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi?

bende arabayı boyatmayı G4 yapmayı yada kaplatmayı düşünüyordum, en son bir belgrad a gittim, arabada çizilmedik yer kalmadı. Şimdi boyattım kaplattım diye ben oralara giremeyeceksem o zaman arazi aracını satayım cadde arabası alayım :smiley:

ama çizilmeyen iş makinası boyası gibi bişeyler bulursam yaptiririm.

çizilmeyen boya da yokturr olsada çizilmiyor diye arabayı ikiye bölene kadar giderizz olmaz ölee :D

resimdeki araçları 2008 de tanesi 150 liraya yaptırmıştım buna baskı ve kaplama dahildi abimiz araçlardan farklı ücret almadı.galiba izmirde bu iş daha ucuz ama malzemeyi bilmiyorum yinede ne kadar olsa 2008 den beri maşallah hiç deforme olmadı.yaptırdığınız hava koşulu çok önemli demişti.

Organize Connect Sağ.jpg

Organize Rio Sağ.jpg

bu malzeme 65 mıkron arazıde bir işe yaramaz. Bizde kamyonetlerın kasasını komple gıydırıyoruz çok daha ucuza

ben de defender a yapmayı düşünmüştüm, sormadım araştırmadım ama sanırım kaportadaki perçinler iyi sonuç almaya engel olacaktır diye düşünüyorum..

perçinler sorun olmaz ben perçinlerin üzerine stecker yapıştırdım gayet güzel oldu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR