Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,336

foremost

Zirve
Yer
adana
arkadaşlar defender 110 araca taksilerde olduğu gibi yapıştırma filim olabilirmi yapan ve memlun kalan arkadaşlar varmı bu işin maliyeti nedir
bayadan damı iyi veya kötü bunları yazarsanız sevinirm teşekkürler saygılar

Etiketler
Ynt: defender 110 a taksi giydirmesi filim yapılabilirmi

Öncelikle bahsettiğiniz filmin folyo olduğunu düşünerek; her araca uygulanabiliyor hiçbir arabama yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım memnun, yanlış olmasın bildiğim kadarı ile 3 ila 4 sene olması lazım değiştirilmesi gerekiyor solma v.s. bence + ları aracı boyatmıyorsunuz, dış etkenlerden koruma sağlıyor, - leri söktürme ayrı para, renk değişiminde ruhsata işlenmesi gerekiyor, diyelimki araziye girdiniz bir dal kapınızdaki folyoyu yırttı boyadaki gibi lokal olmuyor komple kapı üzerindeki folyoyu kaldırıp yeni baştan yapılması gerekiyor. maliyet olarak yerine göre değişiyor normal bir aracı msl mini cooper 1000 - 1500 daha iyi bir yerde 2500-3000 tl olabiliyor aracaı gösterip fiyat almanızda fayda var kullanılacak malzemeye göre değişiyor. birde çok kıvrımlı yerleri kaplayamıyabiliyorlar - sonradan kalkabiliyor.

110'da uygulanmış bir örnek.

IMG_6898.jpg

şeffaf olanınıda yaptıklarını duymuştum fakat maliyetini bılmıyorum...

1600 2500 arasında degısır en ıyı yerdeki fiyati budur. benım araçda var. kalin olanlardan yaptirirsaniz (110 mikron) her seyde kopmaz. dalda dikine gelirse ilk geldigi yeri 1 cm capinda koparip gerisini cizer cila yapilabilir.
kaportayi zedelicek seklindeki kalin kirik dallarda kesinlikde dayanmaz. seffaf olanlarda kalinlik 160 mikrondur manyak bir malzemedir sadece sifir aracda uygunanabilir yoksa boyayı soker cikartirken.

nejat abi kamuflaj deseni ruhsata işlenemiyor diye biliyordum sistem mi değişti mi

RedlinE' Alıntı:
1600 2500 arasında degısır en ıyı yerdeki fiyati budur. benım araçda var. kalin olanlardan yaptirirsaniz (110 mikron) her seyde kopmaz. dalda dikine gelirse ilk geldigi yeri 1 cm capinda koparip gerisini cizer cila yapilabilir.
kaportayi zedelicek seklindeki kalin kirik dallarda kesinlikde dayanmaz. seffaf olanlarda kalinlik 160 mikrondur manyak bir malzemedir sadece sifir aracda uygunanabilir yoksa boyayı soker cikartirken.

1600 le 2500 arasi neye gore deisiyor arabanin buyuklugunemi, yoksa ne kadar ugrastiracagina goremi ?

altug onaran' Alıntı:
nejat abi kamuflaj deseni ruhsata işlenemiyor diye biliyordum sistem mi değişti mi

Zaten ruhsata işli değil. Timur arabanın rengini değiştirmeden önce deneme amaçlı yapmış.

RedlinE' Alıntı:
ikiside benim araca 24 m2 malzeme gitti.

hala dusunuyorum aslinda , ama muayeneye tekrar giricek ruhsat deisicek vs vs, onlar olmasa yaparimda.

hayir ruhsat masraflari renk degiştigi zaman sadece

giydirme işlemi başarılı bir şekilde yapılıyor arkadaşım mat olarak yaptırdı çok güzel duruyor Atatürk oto sanayide 2 kısımda yapan yerler var :smiley:

Ben geçenlerde bir gazetede gördüm galiba hürriyet galatasaraylı futbolcu audı a6 sına pembe kaplatmış ve 2500 tl olduğu azıyordu gayet de şık duruyordu biraz araştırırsak buluruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR