Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan brothers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,255
Ynt: Defender 110'a Hidrolik Direksiyon

benim aracım 2500 benzinli komple hidrolik direksiyon taktırdım 1.5 yılda iki pompa bozuldu şu an üzerindeki pompa üçüncüsü en son hortum katlanmış o yüzden pompa bozulmuş dediler bakalım zaman gösterecek yanlız bir ustadan duydum direksiyonu tam tur çevirip fazla bekletmemek lazımmış max. 10 saniye birde ben yaptırmadım ama pompa ve kutu aracın solunda yağ kutusunu sağına al dediler ve hortumlarını radyatörün önünden götür yağ soğusun dediler ama ben yapmadım eğer bir daha pompa bozarsa böyle yapacağım

Etiketler

dablaya' Alıntı:
defender 110 a dizel olanın kuru direksiyona hangi arabanın direksiyon kutusunun en uygun oldugu hakkında bilgisi yada deneyen varsa billgi verirse sevirim bide 2500 dizel motora otamatik şanzıman taktırmaya kalksam nerden nasıl bulabilirim

İlk önce kendinizi bu bölümde tanıtırsanız çok daha iyi olur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

çıkma orjinal ingiliz hidrolik direksiyon kutusu aldım araca uygulamadan önce bakım yapmak istiyorum.

Bu kutunun servis manuelini bulamadım bilginiz var mı?

İzmir'de direksiyon kutusu test eden çok az yer var. 1. sitede bir yer var, hidrolik direksiyonları deniyor test ediyor, tamir de yapıyorlardı. Bir alternatif olarak bulunsun, ben taktırmadan önce kutuyu pompayı denettirmiştim orada..

ozcour' Alıntı:
İzmir'de direksiyon kutusu test eden çok az yer var. 1. sitede bir yer var, hidrolik direksiyonları deniyor test ediyor, tamir de yapıyorlardı. Bir alternatif olarak bulunsun, ben taktırmadan önce kutuyu pompayı denettirmiştim orada..

Ben kendim yapmayı planlıorum manuelini bulabilirsem.

En son ihtimal buluruz ustasını

defender almak istiyor ve arıyordum artık vazgeçtim bilgiler için teşekkürler.

umut defender 110 luk kullandım fakat ben daha argonomik araç aldım onu da değiştireceğim ama şimdi değil defender günlük kullanımlar için bir araç değil ben hem günlük hemde dağ bayır için bir araç almak üzereyim .....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR